Χριστούγεννα στο STUDYSPOT! Στο Ωραιόκαστρο!!

Χριστούγεννα στο STUDYSPOT! Στο Ωραιόκαστρο!!

Το Κέντρο Μελέτης Studyspot μεταμορφώνεται σε έναν γιορτινό χώρο, ζωντανεύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και προσφέρει για τις μέρες των εορτών ατελείωτες ώρες δημιουργίας και μάθησης! Με εορταστική διακόσμηση και ζεστή ατμόσφαιρα, το Studyspot διευκολύνει τους εργαζόμενους γονείς παρέχοντας ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Το ωράριο, κατά τη διάρκεια των εορτών διαμορφώνεται μεταξύ 9:00 πμ – 14:00 μμ και περιλαμβάνει μια σειρά δημιουργικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων! Ειδικότερα την πρώτη εβδομάδα των εορτών οι μικροί μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και εκπαιδευτικά παιχνίδια προκειμένου να χαλαρώσουν από την απαιτητική καθημερινότητα του σχολείου, ενώ την δεύτερη εβδομάδα το πρόγραμμα του Studyspot περιλαμβάνει μαθήματα επανάληψης και καλλιέργειας βασικών γνωστικών δεξιοτήτων, με σκοπό οι μαθητές δημοτικού να επανέλθουν προετοιμασμένοι στις σχολικές αίθουσες.

Eτοιμαστείτε για μοναδικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικότητα και πολλές εκπλήξεις που θα κάνουν αυτές τις γιορτές αξέχαστες. Ελάτε να μοιραστούμε μαζί αυτήν την εορταστική περίοδο γεμάτη μάθηση και παιχνίδι.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καλέστε στο 2311218917 & 6981456144.

*Οι δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν εώς και τις 20 Δεκεμβρίου.

Μελίνας Μερκούρη 7, Ωραιόκαστρο

Γράφουν οι υπεύθυνες σπουδών του Studyspot,

Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα και Παπαδημητρίου Αγγελική

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.