Χρυσό και Αργυρό βραβείο για την Economotechniki Greece στα Greek Exports Awards 2020

Χρυσό και Αργυρό βραβείο για την Economotechniki Greece στα Greek Exports Awards 2020

Υψηλές διακρίσεις στα GreekExportsAwards 2020!
Με ΧΡΥΣΟ βραβείο (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ στην κατηγορία TOP EXPORT CONSULTANT) και ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ στην κατηγορία TOP SERVICES EXPORT COMPANY), ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, στα Greek Exports Awards 2020.
Τα βραβεία απονέμονται στο πλαίσιο του θεσμού Greek Exports Forum 2020, ο οποίος διοργανώνεται από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και την EthosMedia SA με στόχο να επιβραβευθούν επιχειρήσεις με έντονα τα στοιχεία της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας.
Η σημαντική αυτή αναγνώριση για την εταιρία  Economotechniki Greece, έρχεται ως επιστέγασμα της σταθερής προσήλωσης εδώ και 25 έτη στην υποστήριξη των εξαγωγικών επιχειρήσεων και θα αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για την εντατικοποίηση των προσπαθειών για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.