To Χρυσό Bραβείο καινοτομίας σε Έλληνα παραγωγό στη Sial Paris

Απόδειξη, το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας που απέσπασε ο παραγωγός από τον Δρυμό Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης Ιορδάνης Παπαδόπουλος, με το προϊόν του Namaste kefir (αναψυκτικό με κεφίρ), το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα από 800 προϊόντα, που είχαν προκριθεί στην τελική διαδικασία αξιολόγησης.

Το μοναδικό προβιοτικό αναψυκτικό είναι φυσικώς ανθρακούχο, χωρίς συντηρητικά, και χημικά πρόσθετα, από φρέσκα υλικά. Το ανθρακικό παράγεται φυσικά από την ζύμωση και έτσι δεν τελειώνει ποτέ.

Οι μύκητες κεφίρ αληθινοί για να πάρει ο καταναλωτής όλα τα ευεργετήματα, ενώ τα ζάχαρα είναι λίγα, «όσο ένας καφές και εμείς πολύ περήφανοι που καταφέραμε να βάλουμε όλα αυτά σε ένα μπουκάλι.», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Ο κ. Παπαδόπουλος ειδικεύεται στην παρασκευή προβιοτικών τροφίμων τα τελευταία 10 χρόνια. Τα προϊόντα της εταιρείας φτιάχνονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, 700 τ.μ. στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας μόνο ελληνικό γάλα, πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας από μικρές ελληνικές εταιρείες.

44643402_10217980592685568_3883901035571314688_n

sial-innovation

 agronews.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.