Χρόνια τώρα άλυτο το πρόβλημα με τα τροφεία των παιδικών σταθμών στο Ωραιόκαστρο

Έπειτα απο την επιστολή καταγγελίας στο oraiokastro24.gr του προέδρου των παιδικών σταθμών κ.Γιάννη Θεοδωρίδη στις 28/2/18,δείτε αναλυτικά εδω σχετικά με τα τροφεία των παιδικών σταθμών ΔΟΠΠΑΩ,ο κ.Κακάνης Νικόλαος υπενθυμίζει οτι το πρόβλημα αυτο είναι πολλά χρόνια άλυτο.
Δείτε την επιστολή υπενθύμισής του παρακάτω:

«Το πρόβλημα με τα τροφεία των παιδικών σταθμών ΔΟΠΠΑΩ
Διαβάζοντας την επιστολή-καταγγελία του κ.Γιάννη Θεοδωρίδη (προέδρου του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων των δημοτικών παιδικών σταθμών Δ.Ε Ωραιοκάστρου) συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία-αγανάκτηση των γονέων που στέλνουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.
Θα ήθελα να θυμίσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο (και δυστυχώς νομίζω ότι ……δε θα είναι και η τελευταία).Πριν 2 χρόνια (σχολικό έτος 2015-2016) όταν φοιτούσε η κόρη μου στον δημοτικό παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ επί 3 συνεχείς φορές είχε συμβεί το ίδιο γεγονός («ευγενικά» η διεύθυνση του σταθμού να ενημερώνει ότι υπάρχει «πρόβλημα» με τη σίτιση των παιδιών και ότι θα πρέπει οι «μανούλες» να αποστέλλουν καθημερινώς το πρωϊνό και το γεύμα για κάποιες μέρες).
Με αφορμή την επιστολή που είχα στείλει τότε προς τον αντιδήμαρχο παιδείας και την αντίστοιχη κοινοποίηση στη ιστοσελίδα (oraiokastro 24,με δημοσίευση στις 06-04-2016 ) προκλήθηκε μία συνάντηση μεταξύ ημών και της διοίκησης του ΔΟΠΠΑΩ.(Νομίζω ότι και τότε ήταν η κ. Αντωνιάδου).Δυστυχώς -συνάδελφοι γονείς-θα σας απογοητεύσω ,η απάντηση ήταν ότι…η σύμβαση έχει καθυστερήσει αλλά …δεν ευθυνόμαστε εμείς …..ευθύνονται οι …άλλοι …κτλ…κτλ. (Η γνωστή αντίληψη των ανθρώπων που δεν «ολοκληρώνουν» μία εργασία και «κρύβονται » πίσω από γενικές και αόριστες δικαιολογίες με αποτέλεσμα να καθυστερούν την ολοκλήρωση της δουλειάς τους από λίγο …έως πολύ)
Δυστυχώς όμως ευθυνόμαστε και εμείς ως πολίτες διότι «ασχολούμαστε» με τα «κοινά» προβλήματα μόνο όταν αυτά «αγγίξουν» το «ζωτικό μας χώρο»
Δεν στέλνω πλέον το παιδί μου στον παιδικό… οπότε..δε με νοιάζει..
Δεν υπάρχουν αδέσποτα στη γειτονιά μου … οπότε..δε με νοιάζει..
Δε πάνε πλέον τα παιδιά μου στις «παιδικές χαρές» του δήμου … οπότε..δε με νοιάζει..
Συμπέρασμα : Όσο θα πρυτανεύει μέσα μας η παραπάνω αντίληψη τα πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ!! Καλή εβδομάδα σε όλους !!»

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.