Χρ. Γιαννούλης: Σε ρόλο κομματικού παράγοντα ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ

Χρ. Γιαννούλης: Σε ρόλο κομματικού παράγοντα ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες για να απαντήσει η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στην ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή για τον ΟΑΣΘ και την οποία συνυπέγραψαν 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Πέντε μήνες κατά τους οποίους οι επιβάτες συνέχιζαν να συνωστίζονται στα λεωφορεία, να επιβιβάζονται σε λεωφορεία χωρίς παράθυρα και συστήματα αερισμού, χωρίς αντισηπτικά. Λεωφορεία, εστίες διασποράς του ιού, για εργαζόμενους και επιβατικό κοινό.
Προφανώς όλα αυτά ήταν ανάξια οποιασδήποτε αναφοράς για τον κύριο Καραμανλή, ο οποίος περιορίστηκε να μας διαβιβάσει τη απάντηση του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΣΘ Γεώργιου Σκόδρα, που είχε στα χέρια του από τις 30 Δεκεμβρίου του 2020.
Με την απάντηση του ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος σε εντεταλμένη υπηρεσία παρά ως διοικητής ενός οργανισμού στην υπηρεσία των πολιτών.
Σε μία εξασέλιδη απάντηση που βρίθει από ανακρίβειες, ψέματα και διαστρεβλώσεις επιχειρεί να παρουσιάσει τη δική του εικονική πραγματικότητα για τον ΟΑΣΘ και τη διαχείριση του τους τελευταίους 20 μήνες, ακολουθώντας πιστά τα βήματα του πολιτικού του προϊσταμένου Κώστα Καραμανλή.
Αν έκανε τον κόπο να βγει από το γυάλινο κλουβί της οδού Παπαναστασίου και να επιβιβαστεί σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ σε ώρα αιχμής, ίσως αντιλαμβανόταν ποια είναι η πραγματικότητα που βιώνει το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη.
Θα αντιλαμβανόταν πως οι Θεσσαλονικείς κάθε άλλο παρά «απολαμβάνουν την αστική συγκοινωνία» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Αυτό επίσης που δεν αντιλαμβάνεται είναι ότι διοικεί έναν οργανισμό που δεν θα υπήρχε σήμερα, εάν το 2016 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν τον διέσωζε καθώς είχε χρεοκοπήσει.
Έναν οργανισμό για τον οποίο το μόνο όραμα που απ΄ ότι φαίνεται έχουν οι κύριοι Καραμανλής και Μητσοτάκης είναι η ιδιωτικοποίηση του, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο αχυράνθρωπος τους Πρόεδρος του ΟΑΣΘ.
Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε με τον κύριο Σκόδρα.
«Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι όλοι οι πολίτες γνωρίζουν την πραγματικότητα»

Χρήστος Γιαννούλης
Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.