Χωρίς λεωφορεία απο αύριο,17/9/16,η Θεσσαλονίκη

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από αύριο οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), «μέχρι κυβέρνηση και διοίκηση ΟΑΣΘ να τα βρουν και να λογικευτούν» και να καταβάλουν τα δεδουλευμένα, ύψους 6,1 εκατ. ευρώ, στους 2.300 απασχολουμένους του οργανισμού. Αυτό επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, προσθέτοντας ότι «η διάρκεια της επίσχεσης εργασίας μας θα εξαρτηθεί από το πότε κυβέρνηση και διοίκηση του ΟΑΣΘ θα βάλουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων τα δεδουλευμένα των τελευταίων δύο μηνών».

Η απόφαση των εργαζομένων ελήφθη στο πλαίσιο της σημερινής τους συνεδρίασης.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη συνεδρίαση είχε αποφασιστεί για τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, ωστόσο μετατέθηκε για σήμερα, εν αναμονή της απάντησης του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη στην ομόφωνη απόφαση της διοίκησης του ΟΑΣΘ για την κυβερνητική πρόταση που της κατατέθηκε.
ΟΑΣΘ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.