Ψευτογιατρός: Έλεγε ότι είχε πελάτες τον… Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Τζόκοβιτς και τον Ναδάλ!

Ψευτογιατρός: Έλεγε ότι είχε πελάτες τον… Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Τζόκοβιτς και τον Ναδάλ!

Πολιτικούς και κορυφαίους αθλητές, ακόμη και εστεμμένους, ισχυριζόταν ότι είχε πελάτες ο ψευτογιατρός που εξαπατούσε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας

Ο 66χρονος φυσιοθεραπευτής προσπαθούσε να «ψαρέψει» θύματα με δέλεαρ τα δημόσια πρόσωπα που υποτίθεται ότι ήταν στο πελατολόγιό του.

Ο ψευτογιατρός από τα Καμίνια, μαζί με 72χρονο Γερμανό γιατρό, κατηγορούνται για απάτη σε βάρος τουλάχιστον 15 ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας ή άλλες νευρολογικές παθήσεις, εκ των οποίων πέντε έχασαν τη ζωή τους. Ισχυριζόταν ακόμη ότι η θεραπεία που πρότειναν ήταν τόσο αποδοτική ώστε ερχόταν σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών.

Μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε την Παρασκευή το Mega, o 66χρονος έλεγε ότι ήταν γιατρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά και των κορυφαίων παικτών του τένις, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το Mega ανέφερε ακόμη ότι όσοι αποκάλυψαν την απάτη του ψευτογιατρού δέχτηκαν απειλές μέχρι και για τη ζωή τους όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

«Άρχισα να το ψάχνω περισσότερο, άρχισα να βλέπω πράγματα και θάματα κι εγώ ο ίδιος διαπίστωσα ότι είναι απάτη. Μάλιστα, τον έφερα σε δύσκολη θέση, ήρθε στο σπίτι μου και μου έβαλε κάποια χρήματα στην τράπεζα αλλά μετά εξαφανίστηκε. Εγώ δέχτηκα απειλητικά τηλεφωνήματα τότε. Μάλιστα, άλλαξα και το τηλέφωνό μου. Ότι “να τον αφήσω ήσυχο γιατί θα με βρουν στα θυμαράκια”», ανέφερε ένα από τα θύματα του 66χρονου στο Mega.

Σε δηλώσεις της στο Mega, η κόρη ενός από τα πέντε θύματα είπε ότι ο πατέρας της ήταν άνθρωπος γεμάτος ζωή. «Μέσω ενός γνωστού γνώρισε τον γιατρό και του υποσχέθηκε πως θα τον κάνει καλά μέσω μιας θεραπείας με βλαστοκύτταρα», αποκάλυψε η κόρη 58χρονου θύματος του ψευτογιατρού Ειρήνη Βουράκη, μιλώντας στο Mega.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.