Ωραιοκάστρου: Ημερίδα για τον αυτισμό με φιλανθρωπικό σκοπό

Ωραιοκάστρου: Ημερίδα για τον αυτισμό με φιλανθρωπικό σκοπό

Θα τιμηθεί η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα»

Ημερίδα για τον αυτισμό με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022, στις 6 το απόγευμα στο καφέ «B House» (Θεσσαλονίκης 64, Ωραιόκαστρο). Τα έσοδα από την κατανάλωση των αφεψημάτων όσων συμμετάσχουν στην ημερίδα θα διατεθούν στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα», που λειτουργεί στο Ωραιόκαστρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, θα απονείμει τιμητική πλακέτα  στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα» για την προσφορά της στον τομέα της προστασίας και εκπαίδευσης των ατόμων με αυτισμό.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Ευάγγελος Πιαστόπουλος, ψυχολόγος της Μονάδας «Ελπίδα» και ο Ευάγγελος Κατικαρίδης, διευθυντής Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Covid-19. Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού / νόσησης ή αρνητικού rapid test.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.