Ωραιόκαστρο:Ετοιμάζουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για το νερό στον Δρυμό

Ωραιόκαστρο:Ετοιμάζουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για το νερό στον Δρυμό

Δυναμικές αποφάσεις πήρε απο την πρώτη συνάντηση η  συντονιστική επιτροπή ,που συστάθηκε εχθές (διαβάστε σχετικά εδώ) για το ζήτημα της ανεπάρκειας του νερού στον Δρυμό Ωραιοκάστρου

Έπειτα απο την ανακοίνωση που προέβη σήμερα η ΔΕΥΑΩ (διαβάστε σχετικά εδώ) η επιτροπή κατέληξε στην κατεύθυνση κινήσεων οι οποίες να θίγουν το διπλό ζήτημα που ανακύπτει από το θέμα του νερού (ποιότητα-ποσότητα) και ταυτόχρονη απόδοση ποινικών ευθυνών κατά παντός υπευθύνου με έγγραφο- καταγγελία στην Περιφέρεια.

Στην προσπάθεια αυτή ζητούν την συσπείρωση όλων των πολιτών αλλά και των φορέων- συλλόγων.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφασή τους:

Ανακοίνωση:

Σήμερα στις 8:00 μ.μ έγινε η πρώτη συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής για το ζήτημα της ανεπάρκειας του νερού. 
Μετά τη χθεσινή γνωστοποίηση για αποκατάσταση της ροής του νερού και ύστερα από τον νέο, σημερινό εμπαιγμό με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΩ για συνεχόμενες διακοπές νερού έως τις 20/7ου εναλλάξ με τη Λητή, η επιτροπή κατέληξε :

Στην κατεύθυνση κινήσεων οι οποίες να θίγουν το διπλό ζήτημα που ανακύπτει από το θέμα του νερού (ποιότητα-ποσότητα) και ταυτόχρονη απόδοση ποινικών ευθυνών κατά παντός υπευθύνου με έγγραφο- καταγγελία στην Περιφέρεια.

Στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη η συσπείρωση όλων των πολιτών αλλά και των φορέων- συλλόγων κοινής ωφέλειας του τόπου.

SOS ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΔΡΥΜΟ 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.