Ωραιόκαστρο:καμία ανοχή στην παραβατικότητα για το περιβάλλον Σε τροχιά επίλυσης του προβλήματος μετά το ρεπορτάζ του oraiokastro24

Τι μας δήλωσαν οι αρμόδιοι για το ρέμα που μετέτρεψαν σε χωματερή στο Ωραιόκαστρο,ρεπορτάζ του oraiokastro24

Κύριο θέμα στο σημερινό συμβούλιο των προέδρων της δημοτικής κοινότητας Καλλιθέας Ωραιοκάστρου ήταν το ρεπορτάζ του oraiokastro24 για το ρέμα που έχει μετατραπεί σε χωματερή απο ασυνείδητους.

Ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πενταλόφου Πάτροκλος Σπυρόπουλος δήλωσε γνώστης του προβλήματος το οποίο έχει κοινοποιήσει με φωτογραφικό υλικό στον εντεταλμένο σύμβουλο τεχνικών έργων Χαράλαμπο Καζαντζίδη.

Ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμούρτσης δεν είχε γνώση του θέματος και ενημερώθηκε απο το ρεπορτάζ όπως και ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Αριστείδης Λαζαρίδης,ο οποίος πρότεινε να μπει φύλακας στην περιοχή με σκοπό να βρεθεί ο δράστης.

Αποφασίστηκε ομόφωνα απο τους παραπάνω και απο τον πρόεδρο κοινότητας Μεσαίου Γιώργος Παπαδόπουλος και απο τον ο πρόεδρος Φιλαδέλφειας Νίκος Γιαϊτζόγλου να ενημερωθεί και να αναλάβει τον καθαρισμό του ρέματος η υπηρεσία τεχνικών έργων Ωραιοκάστρου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,να γίνει δεντροφύτευση στην περιοχή  και να τοποθετηθούν ταμπέλες με την επισήμανση οτι απαγορεύεται η ρήξη μπαζών.
Καλούν όλους του πολίτες αν δουν κάτι αντίστοιχο στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου,κάποιον να ρίχνει μπάζα, να κρατήσουν τα στοιχεία του οχήματος και να τα γνωστοποιήσουν.

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με την  αντιδήμαρχο καθημερινότητα Σοφία Δημητριάδου η οποία μας δήλωσε:
Δυστυχώς ενημερώνομαι από εσάς για αυτό το θλιβερό γεγονός. Λυπάμαι απίστευτα που σήμερα οι άνθρωποι δεν σέβονται το περιβάλλον και ενεργούν κατά τοιούτον τρόπο.
Θα συμβάλω προσωπικά ως προς την επίλυση του προβλήματος.

Επικοινωνήσαμε απο εχθές και με τον  εντεταλμένο σύμβουλο τεχνικών έργων Χαράλαμπο Καζαντζίδη ο οποίος ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί.

 

Ωραιόκαστρο: μετέτρεψαν ρέμα σε χωματερή Μετά μας φταίνε τα καιρικά φαινόμενα που πλημμυρίζουμε – Αυτοψία

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.