Ωραιόκαστρο:Με τον εθελοντισμός τους οι κάτοικοι της Νεοχωρούδας συνεχίζουν να φροντίζουν τον τόπο τους,βίντεο

Ωραιόκαστρο:Με τον εθελοντισμός τους οι κάτοικοι της Νεοχωρούδας συνεχίζουν να φροντίζουν τον τόπο τους

Σειρά για περιποίηση είχαν η εκκλησία και το αγροτικό ιατρείο της Νεοχωρούδας. Ένα κάλεσμα απο τον πρόεδρο της κοινότητας,Χρήστο Σαραμούρτζη, ήταν αρκετό για να μαζευτούν οι κάτοικοι ανεξαρτήτως ηλικίας και να εργαστούν υποδειγματικά !
Συγκινητική η συμμετοχή ηλικιωμένων ατόμων αλλά γονέων μαζί με τα παιδιά τους!  

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους κόπους τους!!
Στην Νεοχωρούδα έβαλαν σκοπό να μετατρέψουν την κοινότητά τους  σε κοινότητα πρότυπο ! 

Ακολουθεί το κείμενο του προέδρου στο οποίο αναφέρει όλες τις εργασίες και ευχαριστεί ονομαστικά έναν προς έναν όλους:

Τα πολλά χέρια είναι ευλογία λέει ο σοφός λαός μας! Και σήμερα, παρ’ ότι το πρωί η βροχούλα ήταν αρνητικός παράγοντας για να προχωρήσουμε στις προγραμματισμένες εργασίες μας, τελικά ο ζωογόνος ήλιος ήταν με το μέρος μας ώστε να μαζευτούμε, μικροί και μεγάλοι και να εργαστούμε με χαρά ώστε το πάρκο κάτω από την Εκκλησία μας αλλά και το Αγροτικό Ιατρείο μας να ομορφαίνουν και να καθαρίσουν. Κλαδεύτηκαν τα δέντρα, οι τριανταφυλλιές, καθαρίστηκαν τα παρτέρια από παλιά χόρτα, βάφτηκαν τα τοιχάκια και τα πεζούλια, βάφτηκαν οι μπροστινοί τοίχοι στο κτήριο των πολλαπλών χρήσεων αλλά και το Ιατρείο εσωτερικά τα δύο δωμάτια του. Χαρήκαμε πάρα πολύ που είχαμε την βοήθεια παιδιών που ήρθαν με τους γονείς τους και έμαθαν με αυτό τον τρόπο την ικανοποίηση που δίνει ο εθελοντισμός! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν όλους όσους ήταν παρόντες:

Παπαδόπουλος Τάσος και Εύη Σαββόπουλου( που επωμίστηκαν εξ ολοκλήρου την καθαριότητα του ιατρείου. ) Σάκης Βαθυλάκης. Κουσούτης Χρήστος. Αφροδίτη Ράπτη. Δήμητρα Μοδίτση Ελευθερία Δερέκη. Ελένη Φούνταλη. Έφη Μπόζια. Κλειώ Μηνιωτάκη Γκοτση. Γιώργος Γρηγορομιχελάκης. Παναγιώτης Μουτσιλάκης Χρυσόστομος Ζλατης. Λίνα Σαρμή. Βασίλης Σαρμής Γιώργος Ζάικος. Μαρία Ζλατη. Φραντζέλα Ειρήνη. Και τα πολύ γλυκά και εργατικά παιδιά, Σάββας Παπαδόπουλος. Σοφία Σαρμή. Γιώργος Σαρμής Κωνσταντίνος Σαρμής. Να ευχαριστήσουμε τον κ.Νίκο Ουζούνη που κλαδεψε τα δέντρα. Να ευχαριστήσουμε τους κ. Απόστολο Τούμπα και Ραφαηλιδου Άννα για την δωρεά τους τις καινούργιες βρύσες του Αγροτικού Ιατρείου μας. Επίσης την κ. Σλιώμη Μαρία που λίγες ημέρες πριν πήρε την πρωτοβουλία και ομόρφυνε τον πέτρινο τοίχο στο μικρό πάρκο της πλατείας μας. Τους κ. Δημήτρη και Αστεριο Τζήκα για τα χρώματα της domomat building technology .

Είστε όλοι υπέροχοι.! Ελπίζουμε σε επόμενες δράσεις μας να είμαστε ακόμα πιο πολλοί και κάθε φορά περισσότεροι! Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Με εκτίμηση ο πρόεδρος ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΎΛΟΥ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.