Ωραιόκαστρο:Παράταση για τη δήλωση διόρθωσης τ.μ. ακινήτων

Ωραιόκαστρο:Παράταση για τη δήλωση διόρθωσης τ.μ. ακινήτων

Παρατείνεται η προθεσμία διόρθωσης των τετραγωνικών στους δήμους μέχρι 31 Αυγούστου 2020. Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία η διορθωτική δήλωση απαλλάσσει από αναδρομικές χρεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, μέσω της ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή αρχικής ή διορθωτικής δήλωσης, https://tetragonika.govapp.gr/, η οποία έχει ενεργοποιηθεί και τεθεί στη διάθεση του κοινού, οι υπόχρεοι μπορούν να υποβάλλουν προς τους ΟΤΑ α΄ βαθμού τις αρχικές ή διορθωτικές δηλώσεις που αφορούν ηλεκτροδοτούμενα, αλλά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια αυτών έως τις 31 Αυγούστου 2020, μετά την παράταση της εν λόγω προθεσμίας που πραγματοποιήθηκε με το άρθρο 375 παρ. 2 του ν. 4700/2020 (ΦΕΚ 127 Α’/29-6-2020).

Ο δήμος Ωραιοκάστρου ανακοινώνει στους δημότες του ότι μπορούν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020 να εισέρχονται στην ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αρχικής ή διορθωτικής δήλωσης, https://tetragonika.govapp.gr/ για διόρθωση των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων, καθώς επίσης και για να ενημερώνονται σχετικά με τις ρυθμίσεις και τις προϋποθέσεις. Η ειδική εφαρμογή είναι αναρτημένη στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (http://oraiokastro.gr/).

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.