Ωραιόκαστρο:Χωρίς σχολικό λεωφορείο έμεινα οι μαθητές λόγω έλλειψης πετρελαίου

Ωραιόκαστρο:Χωρίς σχολικό λεωφορείο έμεινα οι μαθητές λόγω έλλειψης πετρελαίου

Γεμάτοι αγωνία καταγγέλλουν στο oraiokastro24 κάτοικοι της κοινότητας Πενταλόφου Ωραιοκάστρου την έλλειψη σχολικών λεωφορείων.

Σήμερα,για δεύτερη φορά, το σχολικό λεωφορείο του δήμου που μεταφέρει τους μαθητές στο Γυμνάσιο Καλλιθέας δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο του λόγω έλλειψης καυσίμων,όπως ενημερώθηκαν οι ίδιοι απο τον πρόεδρο της κοινότητας.

Οι γονείς των μαθητών αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα γιατί πρέπει να φεύγουν απο την εργασία τους για να πηγαίνουν και να παίρνουν τα παιδιά τους απο το σχολείο.

Ο Γυμνασιάρχης δείχνει ανοχή στην καθυστέρηση των μαθητών που κινούνται με το λεωφορείο και δεν βάζει απουσία την πρώτη ώρα.

Αυτό όμως δεν λύνει το πρόβλημά τους. Αγανακτισμένοι αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση νωρίτερα για την μη εκτέλεση των δρομολογίων.

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον εντεταλμένο τεχνικής υπηρεσίας Καζαντζίδη Χαράλαμπος,ο οποίος είναι υπεύθυνος στην τροφοδοσία πετρελαίου του συγκεκριμένου λεωφορείου και μας ενημέρωσε ότι όντως υπήρχε πρόβλημα έλλειψης πετρελαίων.
Ένα πρόβλημα όμως που πάρθηκε απόφαση απο το ελεγκτικό και θα δώσει οριστική λύση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μόνο που μένει είναι να καθαρογραφεί η απόφαση.
Κατανοεί πλήρως την αγανάκτηση των γονέων και ζητάει συγνώμη.
Αύριο θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.