Ωραιόκαστρο: Άκρως επικίνδυνο δημοτικό κτήριο στο Μονόλοφο – Πέφτουν οι τοίχοι

Ωραιόκαστρο: Άκρως επικίνδυνο δημοτικό κτήριο στο Μονόλοφο – Πέφτουν οι τοίχοι

Ενώ στο γραφείο δημάρχου γίνεται ανακαίνιση αξίας 33.000 €

Άκρως επικίνδυνο το δημόσιο κτήριο του πολιτιστικού στην κοινότητα Μονολόφου του δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι τοίχοι πέφτουν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Οι τοίχοι του πολιτιστικού κέντρου το οποίο έχει γίνει στέκι των νέων για να περνούν διασκεδαστικά τις ώρες τους.

Η κατάσταση αυτή δεν είναι τωρινή.

Πριν αρκετό καιρό ο ιερέας του Μονολόφου, ο πατέρας Χριστόδουλος Αδάμος, είχε εκφράσει την ανησυχία του για την επικινδυνότητα του κτηρίου.

Μια ανησυχία η οποία ερμηνεύτηκε απο τέσσερις κατοίκους και έναν αντιδήμαρχο ως προβληματική συμπεριφορά, όπως συμπεριέλαβαν στην καταγγελία τους για να απομακρύνουν τον ιερέα απο την εκκλησία του χωριού, δείτε σχετικά εδώ 

Δείτε το συγκεκριμένο σημείο στην καταγγελία τους

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τέλος, αναπτύσσει ιδιαίτερα προσβλητική και παρεμβατική συμπεριφορά απέναντι στους πιστούς και σους κατοίκους γενικότερα, αντιδρώντας έντονα, καθώς ενοχλείται από τη διασκέδαση και το παιχνίδι των παιδιών σε δημόσια κτήρια, αλλά και στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία, προειδοποιώντας μάλιστα για κλήση των αρμόδιων"

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο παρελθόν στο συγκεκριμένο κτήριο καταγράφηκε ατύχημα παιδιού το οποίο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή που το δημόσιο κτήριο του Μονολόφου ρημάζει και είναι άκρως επικίνδυνο για μικρούς και μεγάλους γίνεται πλήρη ανακαίνιση στο γραφείο του δημάρχου Ωραιοκάστρου έναντι του ποσού των 33.000 €, δείτε σχετικά εδώ

Τις απαγορευτικές κορδέλες για την αποφυγή ατυχήματος δεν τις τοποθέτησε ο δήμος Ωραιοκάστρου αλλά ο πολιτιστικός σύλλογος Μονολόφου, όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, γεμάτοι θλίψη και αγανάκτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητά τους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.