Ωραιόκαστρο: Έκλεψαν “εγκεφάλους” αυτοκινήτων

Ωραιόκαστρο: Έκλεψαν “εγκεφάλους” αυτοκινήτων

Οι κλοπές “καλά κρατούν” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Διαρρήξεις σε σπίτια, σε καταστήματα, κλοπές αυτοκινήτων, τηλεφωνικές απάτες έχουν γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Ακόμη και κουτάβια σκύλων έχουν κλέψει!

Τελευταία καταγραφή σήμερα, όπου βρέθηκαν δυο αυτοκίνητα στην αρχή του ορεινού όγκου στο Ωραιόκαστρο, παραβιασμένα και να λείπουν μηχανικά μέρη.
Τα ΙΧ  μετακίνησαν με τα χέρια απο το σημείο που ήταν παρκαρισμένα εως το σημείο που εντοπίστηκαν. Στόχος των δραστών ήταν να αφαιρέσουν του “εγκεφάλους” των ΙΧ.
Κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο τον έναν.

Η ελλιπής αστυνόμευση στο δήμο Ωραιοκάστρου είναι μια συζήτηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Το ανθρώπινο δυναμικό και στο αστυνομικό τμήμα και στο τμήμα ασφάλειας Ωραιοκάστρου, όπως και τα χαλασμένα και λίγα περιπολικά οχήματα, δίνουν έδαφος στους δράστες το Ωραιόκαστρο να βρίσκεται πρώτο στις επιλογές τους.

Με συζητήσεις, επιστολές και φωτογραφίες το πρόβλημα δεν λύνεται, αντιθέτως εντείνεται, καθώς όπως ο κάθε πολίτης βλέπει να μην αλλάζει κάτι προς την ενίσχυση της αστυνόμευσης το ίδιο βλέπουν και οι δράστες και συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς…..

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.