Ωραιόκαστρο: Έναρξη εγγραφών στους βρεφ/κους και Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω

Ωραιόκαστρο: Έναρξη εγγραφών στους βρεφ/κους και Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. μέσω του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για δωρεάν φοίτηση παιδιών στους Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. μέσω του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ξεκινούν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, με την εξαιρετικά καινοτόμο διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης.

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

Οι Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών και νηπίων του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. είναι:

1) Α’ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΑΕΔ

2) Β’ ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ

3) Β’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ

3) Γ’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

4) Δ’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

5) Ε’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΣΑΙΟΥ

6) ΣΤ’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ

Πληροφορίες για την συμπλήρωση των αιτήσεων:

Στο γραφείο της διοίκησης του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. (Κτίριο Παύλος Μελάς – Παλαιόκαστρο), Τηλ. 2310-690712 , 2310-694566, ώρες εξυπηρέτησης 07:30 έως 14:00 καθημερινά.

Ωραιόκαστρο: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.