Ωραιόκαστρο: Ακυρώνονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου

Ωραιόκαστρο: Ακυρώνονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου

Ωραιοκάστρου: Ακυρώνονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις«Αγγέλων Ελευσις 2021» λόγω Covid-19

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι ακυρώνονται όλες οιπρογραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις μετίτλο «Αγγέλων Έλευσις 2021», που είχε προγραμματιστεί ναπραγματοποιηθούν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και τηςΠρωτοχρονιάς, λόγω της αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου πουπαρατηρείται τις τελευταίες ημέρες.Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αφορμή τον αυξανόμενοαριθμό ημερήσιων κρουσμάτων Covid-19 και την «πίεση» στανοσοκομεία, αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτεςνα ματαιώσει όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με στόχο τηναποφυγή του συγχρωτισμού και της περαιτέρω επιδείνωσης τηςεπιδημιολογικής κατάστασης.Θα στολιστούν με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και θα φωταγωγηθούνπλατείες και κεντρικά σημεία, με στόχο να δημιουργηθεί σε όλες τιςπεριοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου χριστουγεννιάτικο κλίμα

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίστοιχη ανακοίνωση απο τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου για την πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας. Εως τώρα όλα δείχνουν οτι την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 η καθιερωμένη εκδήλωση των τελευταίων δέκα χρόνων που πραγματοποιεί ο Ε.Σ.Ω. με τίτλο “Λευκή Νύχτα” με σκοπό την τόνωση της αγοράς θα πραγματοποιηθεί και φέτος.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.