Ωραιόκαστρο: Αλλού δεν έχουν να πιούν νερό και αλλού “πνίγονται” απο αυτό

Ωραιόκαστρο: Αλλού δεν έχουν να πιούν νερό και αλλού “πνίγονται” απο αυτό

Σαν σε ένα παράλληλο σύμπαν ο δήμος Ωραιοκάστρου με δεδομένο ότι κοινότητες αυτού δεν έχουν πόσιμο νερό, καθότι είναι ακατάλληλο προς ανθρώπινη χρήση (δείτε σχετικά εδώ) και σε άλλες περιοχές του ίδιου δήμου πηγές αναβλύζουν αλόγιστα νερό χωρίς τη σωστή χρήση αυτού πλημμυρίζοντας τους δρόμους και κάτοικοι να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους καθώς μπαίνουν κυριολεκτικά σε ένα ποτάμι.

Η αναφορά για την οδό Μελισσοχωρίου, είναι ο δρόμος στην περιοχή που στεγάζονται τα δύο Λύκεια και το 1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, που ενώνει την κοινότητα Ωραιοκάστρου με την κοινότητα Μελισσοχωρίου από τον ορεινό όγκο.

Μη χρησιμοποιώντας σωστά το αναβλύζον νερό από την πηγή, που σε παρελθόντα χρόνο πάρθηκε απόφαση και υλοποιούνταν για να καθοδηγείτε το νερό στη λίμνη Ωραιοκάστρου, σήμερα το νερό αναβλύζει στην οδό Μελισσοχωρίου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι  της περιοχής να μην μπορούν να βγουν από το σπίτι τους,διότι πατάν σε μεγάλο όγκου νερού, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Αιτία του κακού αναφέρεται ένας σπασμένος σωλήνας και μία καμένη αντλία που καθοδηγεί τα νερά προς τη λίμνη. Ένα πρόβλημα που δεν έγινε σήμερα, είναι ένα πρόβλημα χρόνιο το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει μόνιμο και κάτοικοι της περιοχής απαιτούν τα αυτονόητα.

Και αντιστοίχως την ίδια στιγμή κάτοικοι των άλλων περιοχών που δεν μπορούν να πιούν πόσιμο νερό….

Είναι στα αλήθεια παραπάνω απο στενάχωρο οι πολίτες να αναγκάζονται να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα προβλήματα “ντυμένα με τον μανδύα” της αγανάκτησης για να λυθούν, ενώ εκλέξανε ανθρώπους που πιστέψαν για να κάνουν αυτή τη δουλειά, για την οποία πληρώνονται.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.