Ωραιόκαστρο: Αναβαθμίζεται η περιφερειακή οδός στον Πεντάλοφο με πεζοδρόμιο, ηλεκτροφωτισμό και ασφαλτόστρωση

Ωραιόκαστρο: Αναβαθμίζεται η περιφερειακή οδός στον Πεντάλοφο με πεζοδρόμιο, ηλεκτροφωτισμό και ασφαλτόστρωση

Νέα βελτιωμένη όψη πρόκειται να αποκτήσει η περιφερειακή οδός στον Πεντάλοφο του Δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς η δημοτική αρχή προχωρά στη λειτουργική αναβάθμισή της. Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή πεζοδρομίου, δικτύου ηλεκτροφωτισμού, ασφαλτόστρωση και διαγραμμίσεις.
 Η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίου και ηλεκτροφωτισμός περιφερειακής οδού Πενταλόφου» υπογράφηκε στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου. Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, και εκπρόσωπος της εταιρείας «Σακκος Χ. & Σια Ε.Ε.», που ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο.
Τι περιλαμβάνει το έργο
 Όπως αναφέρεται στην τεχνική έκθεση του έργου, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν επιλέχθηκαν με σκοπό την αύξηση του επιπέδου ασφάλειας τόσο των χρηστών – οδηγών, όσο και των πεζών και την εναρμόνιση της οδού με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας.
Σκοπός του έργου είναι η λειτουργική αναβάθμιση της περιφερειακής οδού Πενταλόφου με την κατασκευή πεζοδρομίου, κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού, την ασφαλτόστρωση της και την διαγράμμιση της.
Για την υλοποίηση του έργου προβλέπονται εργασίες εκσκαφών, κατασκευής πεζοδρομίου (από χυτό βοτσαλωτό δάπεδο, κυβόλιθους, πλάκες σκυροδέματος προς δημιουργία όδευσης τυφλού και σχιστόλιθους), τοποθέτησης ηλεκτροφωτισμού, ασφαλτόστρωσης, κατασκευής διαγράμμισης της οδού, τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης και τοποθέτησης αστικού εξοπλισμού, όπως κάγκελα και παγκάκια.
Η εκτέλεση του έργου πρόκειται να αρχίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.