Ωραιόκαστρο: Αντώνης Καλογρίδης, ο πρωταθλητής εφήβων Ελλάδας στο σκάκι

Ωραιόκαστρο: Αντώνης Καλογρίδης, ο πρωταθλητής εφήβων Ελλάδας στο σκάκι

Ο μαθητής της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Αντώνης Καλογρίδης (10b), κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο σκάκι, στην κατηγορία εφήβων κάτω των 18 ετών.
Αγωνίστηκε εναντίον των αντιπάλων του για 7 μέρες και συνολικά 9 γύρους και τελικά κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία αυτή νίκη.
Υπομονή και επιμονή, συγκέντρωση και συνέπεια τον έφεραν στην κατάκτηση του στόχου του και έτσι είδε τους κόπους του να ανταμείβονται.
Το σκάκι είναι ένα πνευματικό άθλημα, το οποίο πολλοί παρομοιάζουν με την ίδια τη ζωή, γιατί απαιτεί δεξιότητες, όπως είναι η στρατηγική και η ψυχραιμία. Παίζω σκάκι εδώ και 9 χρόνια. Τα δυο τελευταία χρόνια, λόγω της πανδημίας, δούλεψα σκληρά για να πετύχω τον στόχο μου, να κατακτήσω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Βέβαια, δεν άφησα στιγμή τα μαθήματα του σχολείου μου, της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Συμμετείχα επίσης στον όμιλο MUN του σχολείου μου και σε ένα συνέδριο MUN. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τους προπονητές μου για την καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια” δήλωσε ο Αντώνης Καλογρίδης.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.