Ωραιόκαστρο: Απάντηση Τσακίρη προς Σκαρλάτο για το “σκάνδαλο κοιμητηρίων”

Π. Τσακίρης: Ασεβής στους ζωντανούς, ασεβής και στους νεκρούς ο κ. Σκαρλάτος

Ονειρεύεται σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν ο κ. Σκαρλάτος, και προκειμένου να τα δημιουργήσει χρησιμοποιεί αδίστακτα ακόμη και τους… νεκρούς!

Τη γνωστή, προσφιλή και πάγια τακτική του να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και να κατασυκοφαντεί χωρίς να διαθέτει στοιχεία και αποδείξεις συνεχίζει ο κ. Σκαρλάτος. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, υπερβαίνει τα εσκαμμένα και πιστεύοντας ότι “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, επιδεικνύει ασέβεια προς τους νεκρούς του τόπου μας.

Παρουσιάζει σκόπιμα ένα υπηρεσιακό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, η οποία απλώς ζητά διευκρινήσεις για τη λειτουργία των κοιμητηρίων, ως δήθεν “σκάνδαλο“…

Σκάνδαλο δεν είναι να ζητάει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση διευκρινήσεις για οποιοδήποτε υπηρεσιακό ζήτημα από μία δημοτική αρχή.

Σκάνδαλο είναι να παίζεις ακόμη και με τους κεκοιμημένους μόνο και μόνο για να βλάψεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους. Μόνο και μόνο για να κάνεις κακό στην εκλεγμένη διοίκηση του τόπο σου και να πείσεις τον εαυτό σου ότι κάτι έχεις να πεις.

Φαίνεται ότι σας ενοχλεί το γεγονός ότι η Διοίκησή μας νοιάζεται για τη σωστή λειτουργία των Κοιμητηρίων και ξεπερνώντας πολλά εμπόδια πέτυχε να εξασφαλίσει την κυριότητα των χώρων, ώστε επιτέλους τα Κοιμητήρια να λειτουργούν όπως πρέπει να λειτουργούν και να διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές.

Δεν έχετε να πείτε απολύτως τίποτα το ουσιαστικό για κανένα θέμα που απασχολεί τους συνδημότες σας. Το έχετε αποδείξει, κ. Σκαρλάτο.

Σας νοιάζουν μόνο οι εύκολες και ψεύτικες εντυπώσεις.

Σας νοιάζει μόνο να “βάζετε τρικλοποδιές”, ακόμη και όταν με αυτές καταλήγετε να πέφτετε μόνο εσείς…

Δεν περιμένουμε κάτι άλλο από εσάς. Τουλάχιστον, όμως, σεβαστείτε τους νεκρούς.

Παντελής Τσακίρης Δήμαρχος Ωραιοκάστρου 

Ωραιόκαστρο: Μετά το σκάνδαλο ΔΕΥΑΩ σειρά έχουν τα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.