Ωραιόκαστρο: Απογοήτευση και εμπαιγμός σε θέματα παιδείας απο τη διοίκηση Τσακίρη

Ωραιόκαστρο: Απογοήτευση και εμπαιγμός σε θέματα παιδείας απο τη διοίκηση Τσακίρη

Πλήρως εκθέτη είναι η διοίκηση Τσακίρη, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Σ.Γ.Κ.Κ. 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου, τόσο απέναντι στον ίδιο όσο και απέναντι στους γονείς που εκπροσώπησε επάξια το προηγούμενο σχολικό έτος.

Κατόπιν ερωτήσεων που υπέβαλε το oraiokastro24 στον κύριο Άγγελο Ζαχαριά αναφορικά με την πορεία των έργων ανάπλασης στο σχολείο ,μας ενημέρωσε :

” Η επιστολή μας προς τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους(επισυνάπτεται στο τέλος του άρθρου) έκανε αναφορά σε 13 πάγια ,εκτός από τα τρέχοντα, ζητούμενα 20 και πλέον ετών, προκειμένου το σχολείο μας να μοιάζει με σχολείο. Πριν την κοινοποίηση της επιστολής είχαμε λάβει ήδη δεσμεύσεις για την υλοποίηση των αιτημάτων, οι οποίες ανανεώθηκαν από τα επίσημα χείλη του ίδιου του Δημάρχου κατά την συνάντηση μας στο γραφείο του(επισυνάπτεται).
Μάλιστα ο δήμαρχος δεσμεύτηκε σε εμένα προσωπικά ότι θέλει να υλοποιηθούν στο απόλυτο τα αναγκαία αυτά έργα ανάπλασης ,έως το Σεπτέμβρη.

Μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί 8 από τα 13 απολύτως οικονομικά και ευκόλως υλοποιήσιμα ζητούμενα, ενώ έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το μήνα ολοκλήρωσης και περιμένουμε από το καλοκαίρι τον… υδραυλικό!

Άραγε θα περιμένουμε ακόμα 20 χρόνια ώστε να υλοποιηθούν απλά πράγματα;
Μήπως θα πρέπει να τα κάνουμε μόνοι μας τελικά;
Έχουν αντιληφθεί ότι απευθύνονται σε γονείς και δημότες;

Θα ήταν πολύ δυσάρεστο αν αντιληφθώ ότι είτε υποβαθμίζουν το θέμα για να κερδίσουν χρόνο, είτε εντέλει τους είναι αδύνατον να κάνουν κάτι άλλο πέρα από εξαγγελίες. Περιμένουμε και το 2ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου που χτίζεται από το 2008 και παραδίδεται κάθε επόμενο χρόνο…

Δείτε την Επιστολή ΕΔΩ 

Δείτε ακόμη :

Συνάντηση δημάρχου Ωραιοκάστρου και Α. Ζαχαριά – Στο επίκεντρο το παρόν και το μέλλον του Παλαιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.