Ωραιόκαστρο: Απόπειρα διάρρηξης απογευματινή ώρα σε κατοικία

Ωραιόκαστρο: Απόπειρα διάρρηξης απογευματινή ώρα σε κατοικία

Οι κλοπές, οι διαρρήξεις και οι ληστείες συνεχίζουν να αυξάνονται στην πόλη του Ωραιοκάστρου.

Το θράσος των ληστών περισσεύει. Δείχνοντας ότι πραγματικά δεν τους νοιάζει τίποτα “χτυπούν” όλες τις ώρες της ημέρας.

Τελευταία αναφορά εχθές, Σάββατο 29/1/2022, σε κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου επιχείρησαν να μπουν σε κατοικία στις 19:20 το απόγευμα. Ώρα που ο κόσμος κυκλοφορεί, οι νέοι βγαίνουν την βόλτα τους και παιδιά παίζουν αμέριμνα.

Η οικογένεια κατά τις 18:00 αποχώρησε απο την οικία. Γύρισαν κατά τις 20:15 και πριν μπουν στο σπίτι είδαν ότι το μοτέρ της γκαραζοπορτας σπασμένο και παραβιασμένο. Μπαίνοντας στο σπίτι δεν αντιλήφθηκαν κάτι ανησυχητικό αλλά μετά είδαν από στις κάμερες  τι είχε έγινε.
19:20 ένας πεζός έφτασε μπροστά στην άνθρωπο-θυρίδα και προσπαθούσε με κλοτσιές να την άνοιξη . Την ίδια στιγμή  βρισκόταν απέναντι ένα μαύρο BMW με μαύρες ζάντες και αποβιβάστηκαν άλλα δύο άτομα. Αφού δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άνθρωπο-θυρίδα πήγαν πιο κάτω και προσπαθούσαν να ανοίξουν την γκαραζόπορτα.
Ένας προσπαθούσε να παραβιάσει το μοτέρ, ένας με εργαλείο προσπαθούσε να την ανοίξει και ένας τρίτος κρατούσε “τσίλιες”.
Μετά απο 15 λεπτά άκαρπων προσπαθειών αποχώρησαν.

Για το χθεσινό περιστατικό ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Ωραιοκάστρου, έλαβε και οπτικό υλικό και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις που θα οδηγήσουν στην σύλληψη των δραστών.

Σε “επιφυλακή” καλούμαστε να είμαστε διαρκώς μήπως έτσι μπορέσουν να προλάβουμε το κακό.

Καλό θα ήταν αν πέσει κάτι περίεργο στην αντίληψή σας ακόμη και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά να καλέσετε αμέσως το 100. Θα μπορούσε η δική σας παρατηρητικότητα και ένα τηλεφώνημά σας να αποτρέψουν μια διάρρηξη ή ακόμη και τα χειρότερα…

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.