Ωραιόκαστρο: Απόστρατος ο 62χρονος που κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα δύο παιδιά του

Ωραιόκαστρο: Απόστρατος ο 62χρονος που κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα δύο παιδιά του

Ανακοίνωση για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/3) στην περιοχή του Μελισσοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικές αρχές δέχθηκαν γύρω στις 20:30 μια καταγγελία από μία γυναίκα, ότι ο πρώην σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά της, περίπου τριών ετών ήταν κλειδωμένα σε όχημα στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και ότι μυρίζει υγραέριο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και φτάνοντας αντιλήφθηκαν πως υπήρχε οσμή υγραερίου. Οι αστυνομικοί “έσπασαν” αμέσως το τζάμι και απεγκλώβισαν τα παιδιά και τον πατέρα από το όχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :

Καθοριστική ήταν η επέμβαση αστυνομικών του Α.Σ. Σοχού, όταν κλήθηκε πλήρωμα περιπολικού τους από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να επιληφθεί σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά. Προηγήθηκε κλήση σε βοήθεια από μητέρα δύο νηπίων. Άμεσα προσέτρεξαν οι αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν έναν ενήλικα και δύο ανήλικα να βρίσκονται κλειδωμένοι εντός οχήματος, από το οποίο προερχόταν έντονη οσμή υγραερίου.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, έσπασαν τον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα του οχήματος (παρμπρίζ), απασφάλισαν τις πόρτες, απεγκλώβισαν τα τρία άτομα που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ασφάλισαν φιάλη υγραερίου που εντόπισαν εντός του αυτοκινήτου.

Πρόκειται για 62χρονο ημεδαπό άντρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης. Σημειώνεται ότι, ο πρώτος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σε έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι στον αποθηκευτικό χώρο υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου, σφραγισμένη.

Μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού και λόγω της έντονης μυρωδιάς του υγραερίου, αισθάνθηκε δυσφορία ένας από τους επιληφθέντες αστυνομικούς και μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ertnews.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.