Ωραιόκαστρο:  Αστυνομικοί του Τ. Α. Ωραιοκάστρου εξιχνίασαν περιπτώσεις κλοπών

 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου εξιχνίασαν περιπτώσεις κλοπών

 Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου εξιχνίασαν δύο περιπτώσεις κλοπών, μία περίπτωση κλοπής τροχοφόρου και μία περίπτωση κλοπής, απείθειας και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου του 2022 και σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος πέντε (5) συνολικά ατόμων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση κατά την οποία 43χρονος ημεδαπός, από κοινού με 4 ακόμη συνεργούς του αφαίρεσαν 67 φωτοβολταϊκά πάνελ και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συνολικής χρηματικής αξίας 35.000 ευρώ, από περιοχή της Χαλκιδικής. Οι δράστες για την μεταφορά των κλοπιμαίων χρησιμοποίησαν Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο που αφαίρεσαν από την περιοχή των Συκεών. Τα αφαιρεθέντα φωτοβολταϊκά βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Πενταλόφου Θεσσαλονίκης και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.