Ωραιόκαστρο: Ασυνείδητοι πολίτες δημιουργούν την παράνομη χωματερή “Κοσκινά” ; Οι εικόνες υποδεικνύουν τον δήμο Ωραιοκάστρου

Ωραιόκαστρο: Ασυνείδητοι πολίτες δημιουργούν την παράνομη χωματερή “Κοσκινά” ; Οι εικόνες υποδεικνύουν τον δήμο Ωραιοκάστρου

Τον Φεβρουάριο του 2021 η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας (Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης) Δημητριάδου Σοφία με δελτίο τύπου, στο οποίο φωτογραφήθηκε και χειροκροτήθηκε, ανακοίνωσε ότι βάζει οριστικά τέλος στις παράνομες χωματερές που υπάρχουν σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, όπου με ενέργειές της ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση, με στόχο να απομακρυνθούν μπάζα, απορρίμματα και κλαδιά που ασυνείδητοι έριξαν σε δημοτική έκταση στην περιοχή «Κοσκινάς», παράπλευρα της Συμμαχικής Οδού.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 οι ανώνυμοι ασυνείδητοι πολίτες, όπως τους χαρακτήρισε η ίδια η αντιδήμαρχος, έχουν πλέον όνομα και τους συνέλαβε φωτογραφικός φακός.

Το ίδιο το τμήμα καθαριότητας εναποθέτει μπάζα- ογκώδη- κλαδιά στη παράνομη χωματερή στην περιοχή «Κοσκινάς»

Ένα υπέρογκο βουνό απο μπάζα και κλαδιά έχει δημιουργηθεί για πολλοστή φορά στο σημείο και ο μόνος δράστης που συνελήφθη απο φακό ήταν το ίδιο όχημα της αντιδημαρχείας καθαριότητας.

Κάθε τόσο υψηλά ποσά απο τον δήμο ξοδεύονται για  να καθαριστεί το συγκεκριμένο σημείο.

Δ. Ωραιοκάστρου: Επιχείρηση για να κλείσει παράνομη χωματερή στην περιοχή «Κοσκινάς»

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.