Ωραιόκαστρο: Βαριά καταγγελία του Η.Τσακαλίδη για απορριμματοφόρο του δήμου

Ωραιόκαστρο: Βαριά καταγγελία του Η.Τσακαλίδη για απορριμματοφόρο του δήμου

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11.20, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μου, επισκέφθηκα ένα συνεργείο επισκευής  αυτοκινήτων στο χωριό Κριθιά του Δήμου Λαγκαδά, όπου ήταν σταθμευμένο το με αρ. κυκλοφ. ΚΗΗ 8485 απορριμματοφόρο όχημα ιδιοκτησίας του δήμου Ωραιοκάστρου, για επισκευή, όπως μου δηλώθηκε από εργαζόμενο.
Με το συγκεκριμένο συνεργείο δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση συνεργασίας που να εδράζεται σε κάποια σύμβαση. Τυχαίνει όμως το συνεργείο αυτό να είναι ιδιοκτησίας ατόμου το οποίο συνδέεται με τον δήμο Ωραιοκάστρου με σχέση εξηρτημένης εργασίας στο αμαξοστάσιο Ωραιοκάστρου.
Ερωτάται λοιπόν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης:
1) Γιατί βρέθηκε το προαναφερθέν απορριμματοφόρο του δήμου Ωραιοκάστρου στο συγκεκριμένο συνεργείο;
2) Υπάρχει μήπως υπογραμμένη κάποια σύμβαση συνεργασίας με το συγκεκριμένο συνεργείο και τι προβλέπει αυτή;
3) Τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε το προαναφερθέν απορριμματοφόρο να οδηγηθεί στο συγκεκριμένο συνεργείο ( εντοπισμός βλάβης, γνωμάτευση τεχνικού του δήμου μας, κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασίας, εντολή μετάβασης στο συνεργείο, ανάθεση επισκευής);
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, που θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις του δημάρχου κατά τη διάρκεια της σημερινής (18.00) συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔ. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος
” ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ” &
Αντιπρόεδρος Οικονομικής  Επιτροπής
Δήμου Ωραιοκάστρου
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.