Ωραιόκαστρο: Για μια ακόμη φορά εντυπωσιάζει ο πρόεδρος Νεοχωρούδας

Ωραιόκαστρο: Για μια ακόμη φορά εντυπωσιάζει ο πρόεδρος Νεοχωρούδας

Την αστείρευτη αγάπη του για την κοινότητά του την αποδεικνύει καθημερινά ο πρόεδρος της κοινότητας  Νεοχωρούδας του δήμου Ωραιοκάστρου κ. Χρήστος Σαραμούρτσης. Με σημερινή του ανάρτηση δείχνει και την ευαίσθητη πλευρά του όσο αφορά τα παιδιά, παροτρύνοντας τα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, χτίζοντας έτσι έναν υγιή χαρακτήρα περνώντας τον χρόνο τους δημιουργικά και επικοινωνιακά .

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΊΛΟΙ…

Μια νέα εποχή ξεκίνησε με πρώτο μήνα τον Σεπτέμβριο. Μήνας αλλαγών μετά την ανεμελιά του καλοκαιριού και ενάρξεων νέων δραστηριοτήτων για όλους μας.

Σε λίγο θα ηχήσουν και τα κουδούνια των σχολείων μας με το ξεκινημα τής νέας εκπαιδευτικής χρονιάς όμως παράλληλα και η έναρξη όλων των Συλλόγων του χωριού μας που ευτυχώς είναι πολλοί και ενεργοί, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα ετών.

Αθλητικοί και Πολιτιστικοί σύλλογοι περιμένουν παιδιά και έφηβους να πλαισιώσουν τις ομάδες τους με νέες εγγραφές. Αγαπητοί γονείς…

Ωθήστε την νέα γενιά να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες που διδάσκουν την ευγένεια, την άμιλλα, την διασκέδαση και παράλληλα την υγιή εκτόνωση μέσα από χαρά και συνεργασία.

Την εκγύμναση του σώματος και του πνεύματος.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χοροί μοντέρνοι και παραδοσιακοί, περιμένουν τα παιδιά μας ώστε να περνούν τον χρόνο τους δημιουργικά με τις παρέες τους και τους φίλους τους, με όλους τους έμπειρους προπονητές και χοροδιδασκάλους τους.

Κάθε στιγμή που χάνεται για τα παιδιά άσκοπα, είναι…. χαμένη! Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες έρχεται η κοινωνικοποιηση, η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και χτίζονται προσωπικότητες ικανές να ανταπεξέλθουν ομαλά στην κοινωνία στο μέλλον.

Επικοινωνήστε με τους αρμόδιους του κάθε τμήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μας περιμένουν όλους!

Με εκτίμηση ο πρόεδρος ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ του ΠΑΎΛΟΥ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.