Ωραιόκαστρο: Για την ενεργειακή κρίση και τη “Λευκή Νύχτα” τοποθετείται ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω.

Ωραιόκαστρο: Για την ενεργειακή κρίση και την Λευκή Νύχτα τοποθετείται ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. Βασίλης Ιακωβίδης

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου Ιακωβίδης Βασίλης μιλώντας στην εκπομπή του TV100, “check στα γεγονότα” με την Βάσω Λυκουρίνου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση που προστέθηκε στα υπεράριθμα προβλήματα των επαγγελματιών. Για την απόφαση, χωρίς να ληφθεί υπόψιν η άποψη των καταστηματαρχών, να κλείνουν νωρίτερα τα καταστήματα ως μέτρο αντιμετώπισης.

Κάλεσε τον κόσμο του Ωραιοκάστρου και των περιχώρων να συμμετέχει στη «Λευκή Νύχτα»  που θα πραγματοποιηθεί στις 2/12/22,  μια εκδήλωση για να ενισχυθεί το χριστουγεννιάτικο κλίμα και να τονωθεί η κίνηση στην αγορά.
Η «Λευκή Νύχτα» θα αρχίσει στις 18.00 με τα καταστήματα να κινούνται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ως αργά το βράδυ!
Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα ξεκινήσει με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, που θα παρελάσει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, παίζοντας τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Στις 19.00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη συμβολή της Λ. Δημοκρατίας με την οδό Ποσειδώνος.
Εκεί μέλη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ο Ερωτόκριτος» θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα, ενώ σχολές χορού και μουσικής θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα δρώμενα.
Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης DJ θα παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικες καρικατούρες, λύνοντας γρίφους, γράφοντας επιστολές προς τον Αγ. Βασίλη και συμμετέχοντας στις δράσεις του «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°». Παράλληλα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά ως αργά το βράδυ στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν απο τον πρόεδρο του Ε.Σ.Ω. : 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.