Ωραιόκαστρο: Γονέας καταγγέλλει καθηγητή για “τραμπουκισμό”

Ωραιόκαστρο: Γονέας καταγγέλλει καθηγητή για “τραμπουκισμό”

Καταγγελία γονέα έφτασε στο oraiokastro24  για ένα ανεκδιήγητο σκηνικό που έλαβε χώρα στο  2ο γυμνασίου Ωραιοκάστρου, προ ολίγων ημερών.
Καθηγητής «τραμπούκισε» μαθητή με αφορμή ένα καβγά μεταξύ δυο συμμαθητών.

Σύμφωνα με τον γονέα το συμβάν ξεκίνησε με μια διαφωνία δυο μαθητών για ένα προσωπικό τους ζήτημα, στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Τα παιδιά οδηγήθηκαν στο γραφείο της υποδιευθύντριας με σκοπό την επίλυση του θέματος,  με την παρουσία της ίδιας και του εν λόγω καθηγητή, ο οποίος δεν είχε καμία εμπλοκή μέχρι εκείνη την ώρα.
Η κατάσταση όμως πήρε άλλη τροπή καθώς ο καθηγητής εκνευρίστηκε με τον ένα από τους δύο μαθητές, φτάνοντας σε σημείο να τον πιάσει από τη μπλούζα και να τον «κολλήσει» στον τοίχο, υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.

Οι γονείς του παιδιού έχουν λάβει ήδη μέτρα και σκέφτονται να κινηθούν ακόμα και νομικά. Η ίδια η μητέρα αναφέρει: «Το παιδί δεν χτύπησε, δεν έχει σωματικά τραύματα, ωστόσο αυτό δε με ενδιαφέρει καθόλου. Η κίνηση και μόνο είναι αδικαιολόγητη και καταδικαστέα. Δεν μπορώ να δεχτώ και να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές εν έτη 2020 και πόσο μάλλον από καθηγητή που υποτίθεται πως πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά και πέρα από γράμματα, να διδάσκει τρόπους συμπεριφοράς και κοινωνικοποίησης. Σήμερα ήταν το δικό μου παιδί, αύριο ίσως κάποιο άλλο».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.