Ωραιόκαστρο: Δέντρα έσπασαν και έπεσαν μέσα σε αυλή σπιτιού – Υπάρχει έλεγχος του δήμου;

Ωραιόκαστρο: Δέντρα έσπασαν και έπεσαν μέσα σε αυλή σπιτιού – Υπάρχει έλεγχος του δήμου;

Με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα.

Έτσι και στο Ωραιόκαστρο δέντρα που υπήρχαν μέσα σε ρέμα έσπασαν και έπεσαν μέσα σε αυτή σπιτιού, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος.

Φυσικά με τα καιρικά φαινόμενα δεν μπορεί να τα βάλει κανείς.
Όμως η ρήση του «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν» αν γινόταν ως αρχή των αρμοδίων δε θα βλέπαμε τέτοιες εικόνες, οι οποίες κατα τύχη δεν οδήγησαν σε θλιβερή εξέλιξη.

Ουκ ολίγες οι φορές που έχουν αναφερθεί δέντρα τα οποία είναι σε δημόσιους χώρους και είτε είναι άρρωστα είτε γέρνουν επικίνδυνα, δεν έχουν απομακρυνθεί.

Η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου οφείλει να λαμβάνει πάντα σοβαρά υπόψιν της τις αναφορές πολιτών για συγκεκριμένα θέματα και να ενεργεί με σοβαρότητα και αμεσότητα, πριν είναι αργά.

Για τα επικίνδυνα δέντρα εντός του αστικού ιστού υπάρχουν πολλές αναφορές, όπως και για τα δέντρα που έσπασαν και έπεσαν σε αυλή σπιτιού, κάτοικοι της περιοχής είχαν προβλέψει το αποτέλεσμα αλλά δεν υπήρξε πρόληψη απο τον δήμο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.