Ωραιόκαστρο: Δεν κάλυψαν οι απαντήσεις για την νομιμότητα των κοιμητηρίων – Καλούνται να απαντήσουν εκ νέου οι αρμόδιοι

Ωραιόκαστρο: Δεν κάλυψαν οι απαντήσεις για την νομιμότητα των κοιμητηρίων – Καλούνται να απαντήσουν εκ νέου οι αρμόδιοι

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου στις 6/9/2021 ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλής Τσακαλίδης κατήγγειλε την παράνομη διάθεση δύο οικογενειακών τάφων για μελλοντική χρήση καθώς και τις παράνομες κατασκευές στη συμβολή των τομέων 22 & 23 στα κοιμητήρια της Δ.Ε Ωραιοκάστρου.
Κατήγγειλε τον αντιδήμαρχο Καρασαββίδη Δημήτρη  για αντιποίηση αρχής καθώς η “συμφωνία” με την εμπλεκόμενη οικογένεια, στην οποία παραχωρήθηκαν τελικά τρεις  οικογενειακοί τάφοι – εκ των οποίων οι δύο για μελλοντική χρήση δεν την υπέγραψε η αρμόδια αντιδήμαρχος Δημητριάδου Σοφία ως όφειλε αλλά ο κ. Καρασαββίδης ο οποίος δεν ήταν αρμόδιος.
Η συγκεκριμένη καταγγελία κατατέθηκε στην αποκεντρωμένη διοίκηση.
Η απάντηση που στάλθηκε απο τον αντιδήμαρχο κ. Καρασαββίδη στις  31/1/2022 στην αποκεντρωμένη αναφέρει ότι έχει επιλυθεί το ιδιοκτησιακό των κοιμητηρίων της Δ.Ε Ωραιοκάστρου, συμπεριλαμβάνοντας αποδεικτικά έγγραφα.
Δείτε αναλυτικά την απάντηση που στάλθηκε εδώ👇 Καταγγελία_ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ_Εγγραφο_Δ_Ωραιοκάστρου
Στις 3/3/2022 η αποκεντρωμένη διοίκηση καλεί τον κ. Καρασαββίδη να απολογηθεί εντός 10 ημερών, καθώς οι απαντήσεις του δεν κάλυπταν την καταγγελία και τα πεπραγμένα.  Να απαντηθεί δηλαδή πλήρως το ζήτημα της νομιμότητας των κατασκευών στο σύμπλεγμα των τριών (3) οικογενειακών τάφων και η σχετική με την έκδοση των πράξεων παραχώρησης για τους δύο (2) εξ αυτών.
Δείτε αναλυτικά τα ερωτήματα απο την αποκεντρωμένη εδώ 👇
Δείτε το απόσπασμα της καταγγελίας απο τον κ. Τσακαλίδη στις 6/9/2021 στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απάντηση του αντιδημάρχου Καρασαββίδη Δημήτρη που δόθηκε στο συμβούλιο στις 6/9/2021 

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.