Ωραιόκαστρο: Δεν υπάρχει ούτε ένας κενός τάφος – Έκκληση απο την κοινότητα Νεοχωρούδας

Ωραιόκαστρο: Δεν υπάρχει ούτε ένας κενός τάφος – Έκκληση απο την κοινότητα Νεοχωρούδας

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Η κατάσταση στα κοιμητήρια Νεοχωρούδας πλέον βρίσκεται στο σημείο μηδέν ΠΑΛΙ!!!
Η πληρότητα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε δεν υπάρχει πλέον ελεύθερος ταφώνας με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση σε περίπτωση που υπάρξει μία νέα ανάγκη για ταφή.
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ.
Πριν μήνες ενημερώσαμε ξανά για το πρόβλημα αυτό που δεν είναι μόνο της Κοινότητας αλλά συνολικό, και ευτυχώς κάποιοι ανταποκρίθηκαν θετικά γι αυτό μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε την δύσκολη αυτή χρονιά που διανύσαμε.
Όμως πλέον πρέπει να λειτουργήσουμε συλλογικά και να καταλάβουμε ότι κρατώντας χώρο πάνω από δεκαετία δυσχεραίνουμε την κατάσταση και φέρνουμε σε δύσκολη θέση συνανθρώπους μας που ίσως σε μια τόσο δύσκολη στιγμή δεν θα έχουν πού να θάψουν τους αγαπημένους τους και ίσως χρειαστεί να μεταφερθούν σε όμορα ή μακρινά νεκροταφεία πράγμα που θα μας θλίψει ιδιαίτερα.
Παρακαλούμε πολύ διαβάστε προσεκτικά το έγγραφο που επισυνάπτεται της ανακοίνωσης και μεριμνήσετε σε συνεννόηση με τους λοιπούς συγγενείς σας ώστε να γίνει η εκταφή τών ανθρώπων που άφησαν τα εγκόσμια πέραν της δεκαετίας.
Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που ζητάμε όμως κρίνεται απαραίτητο.
ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ, ΒΆΣΗ ΝΌΜΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΕΊ ΣΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΕΚΤΑΦΉ ΝΕΚΡΏΝ ΠΕΡΑΣΜΈΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΏΝ ΑΝ ΠΡΟΚΎΨΕΙ ΆΜΕΣΗ ΑΝΆΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΌ.
ΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΤΑΦΩΝΕΣ ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΈΡΑΝ ΤΗΣ 15ετιας ή ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΨΗΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΘΕΊ Η ΑΝΆΛΟΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ.
Σας ευχαριστούμε θερμά και λυπούμαστε ειλικρινά για την παρούσα δυσάρεστη ανακοίνωση.
( Τάφοι όπως στην κάτωθι φωτογραφία αγνώστων στοιχείων πλέον, θα γίνεται ανακομιδή χωρίς ενημέρωση )
Με εκτίμηση Κοινότητα Νεοχωρούδας
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.