Ωραιόκαστρο: “Δεν υπάρχει χρόνος” να φτιαχτεί επικίνδυνο παιχνίδι σε παιδική χαρά

Ωραιόκαστρο: “Δεν υπάρχει χρόνος” να φτιαχτεί επικίνδυνο παιχνίδι σε παιδική χαρά

Μια ακόμη πολύ επικίνδυνη παιδική χαρά υπάρχει στο δήμο Ωραιοκάστρου και η συγκεκριμένη βρίσκεται στον οικισμό Παλαιοκάστρου, σε πολύ κεντρικό σημείο.

Οι γονείς που επισκέπτονται την συγκεκριμένη παιδική χαρά επικοινώνησαν πολλάκις τους τελευταίους δυο μήνες με τον δήμο για να ενημερώσουν τους αρμόδιους.
Την ενημέρωση απο τους πολίτες την έχει ζητήσει η δημοτική αρχή  με το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε σε παρόμοιο πρόβλημα ( δείτε σχετικά εδώ)
“οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν άμεσα με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο  2313304000, στην περίπτωση που διαπιστώνουν φθορές σε παιδικές χαρές, ώστε να λαμβάνονται άμεσα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών που τις χρησιμοποιούν” 

Η ενημέρωση έγινε, η απάντηση που τους δόθηκε όμως είναι άνευ προηγουμένου! Σύμφωνα με τους γονείς που μας έστειλαν το θέμα ο δήμος τους απάντησε οτι έχει πολλές παιδικές χαρές να επισκευάσει και δεν προλαβαίνει! Αυτό που μπορεί και κάνει είναι να τοποθετεί στο ετοιμόρροπο ξύλινο παιχνίδι με μεταλλικά στοιχεία μια κορδέλα επικινδυνότητας!

Τα παιδιά την βγάζουν, ο δήμος την ξαναβάζει, η διαδικασία αυτή κρατάει δυο μήνες τώρα και οι γονείς επιλέγουν την συγκεκριμένη παιδική χαρά με φόβο ψυχής καθώς δεν έχουν άλλη κοντινότερη επιλογή.

Δεν επρόκειτο για βανδαλισμό. Επρόκειτο για φθορά απο το χρόνο.
Το επικίνδυνο πολύζυγο θα έπρεπε να φτιαχτεί άμεσα, πριν συμβεί απο ένα απλό ατύχημα εως και ένα μοιραίο χτύπημα!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.