Ωραιόκαστρο: Δηλώσεις Σκαρλάτου και Αταμιάν για το βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων

Δηλώσεις για το βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο, το οποίο  έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, (δείτε αναλυτικά εδώ) έκαναν δηλώσεις ο Π. Σκαρλάτος και ο Π. Αταμιάν

Παντελής Σκαρλάτος: Αρνητικός πρωταγωνιστής στα ΜΜΕ ο Δήμος μας

Η παραβατικότητα ανηλίκων -και μάλιστα με χρήση βίας- έχει φθάσει σε ανησυχητικό σημείο στον Δήμο Ωραιοκάστρου.  Λίγο καιρό πριν οι ενημερωτικοί ιστότοποι της χώρας κατέγραφαν τις «επιθέσεις» με αυγά σε σπίτια συμπολιτών μας, ενώ σήμερα ο δήμος μας «πρωταγωνιστεί» αρνητικά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας με το περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων μέσα στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο, δίπλα σε γονείς και παιδιά.

Και δυστυχώς ο δήμαρχος, ως θεατής, απλώς παρακολουθεί παθητικά τα γεγονότα.

Μας αξίζει μια διοίκηση που θα ασχολείται, θα συμβάλει αποτελεσματικά στην ασφάλεια των πολιτών και θα προασπίζεται την ευταξία του τόπου μας.

Παντελής Σκαρλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου με την «ΑΝ.Α.Σ.Α.»

Πέτρος Αταμιάν:

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί το βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας, που οδήγησε στη σύλληψη τριών ανηλίκων.
Η αυτονόητη αστυνομική διερεύνηση του περιστατικού και η επέμβαση της δικαιοσύνης αποτελεί τη μία πτυχή ενός τόσο σοβαρού γεγονότος.
Η άλλη πτυχή είναι αυτή που οφείλει σοβαρά να προβληματίσει την τοπική κοινωνία και αφορά στο πως φτάνουν ανήλικα παιδιά να συμπλέκονται με τέτοια βιαιότητα, προκαλώντας τον τρόμο σε όλους τους παριστάμενους γονείς και παιδιά.
Είναι καθήκον όλων μας να μεριμνήσουμε και να επέμβουμε προληπτικά, προκειμένου το χέρι αυτών των παιδιών να μην οπλίζεται σήμερα με ξύλα, που αύριο μπορούν να είναι πολύ πιο φονικά όπλα.
Η κοινωνία του Δήμου μας οφείλει να αφυπνιστεί και να βρίσκεται σε επαγρύπνηση για να μην βρεθούν αύριο και τα δικά μας παιδιά σε μια τέτοια συμπλοκή.
Η βία είναι απολύτως καταδικαστέα αλλά για να ξεριζωθεί πρέπει να «γιατρέψουμε» τα αίτια της.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά και να ασχοληθούμε υπεύθυνα με το μέλλον της νεολαίας μας!
Πέτρος Αταμιαν
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιόκαστρου.

Ωραιόκαστρο: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων -Συλλήψεις απο το Α.Τ. Ωραιοκάστρου

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.