Ωραιόκαστρο: Δημοσκόπηση για την πραγματική εικόνα της πολιτικής σκηνής

Ωραιόκαστρο: Δημοσκόπηση για την πραγματική εικόνα της πολιτικής σκηνής

Δυναμική δημοσκόπηση εκτίναξη της ΑΝ.Α.Σ.Α στο Ωραιόκαστρο

Πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας “tothepoint” που διεξήχθη στο Δήμο Ωραιοκάστρου μεταξύ 26-28/3 σε δείγμα 919 ατόμων, ανέδειξε τη δημοτική παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α σε πρώτη αντιπολιτευτική δύναμη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Οι πολίτες του Ωραιοκάστρου επιβράβευσαν την γόνιμη αντιπολιτευτική δράση της με ποσοστό 29,7 %. Η ανάδειξη των προβλημάτων από την παράταξη μας για την ασφάλεια του τόπου μας, την άρνηση στη λειτουργία των λατομείων, το «φιάσκο» του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, το «πάρτι» στην οικονομική διαχείριση, το κλείσιμο κοινωνικών δομών, η αδιαφορία για την αγορά του δήμου μας, το «φιάσκο» με την διαχείριση των αδέσποτων, η εγκατάλειψη της περιφέρειας του δήμου, το πολιτικό «αλισβερίσι», οι φωτογραφικοί δημόσιοι διαγωνισμοί, η επικοινωνιακή βιτρίνα της διοίκησης, και τόσα άλλα, οι καταγγελίες και παρεμβάσεις μας βρήκαν «ευήκοα ώτα» στη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας και ανταποκριθήκαν αναγνωρίζοντας μας ως την κυρίαρχη αντιπολιτευτική δύναμη του τόπου μας.
Τους ευχαριστούμε.
Επίσης στη πρόθεση ψήφου οι δημότες του Ωραιοκάστρου επέλεξαν τη δημοτική παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α καταδεικνύοντας την ως δεύτερη πολιτική δύναμη του τόπου, αναγνωρίζοντας της μείζονος σημασίας ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του δήμου μας.
Το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι οι πολίτες δεν επιβραβεύουν την παλαιοκομματική διαχείριση των ζητημάτων του δήμου μας, καταδικάζουν τα ρουσφέτια, την οικονομική διαχείριση των απευθείας αναθέσεων σε ημετέρους, τις προσλήψεις συγγενών και φίλων, τις «ανίερες συμμαχίες» με ανταλλάγματα, την υποβάθμιση της υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος του δήμου μας με τη συνέχιση της λειτουργίας των λατομείων και αρνούνται να γίνουν η σκάλα ανόδου και ικανοποίησης φιλοδοξιών επαγγελματιών πολιτικών.
Γι’ αυτό άφησαν την διοικούσα παράταξη σχεδον στα ίδια εκλογικά ποσοστά της 1ης Κυριακής των εκλογών μετά από 20 μήνες στο «τιμόνι» του δήμου , ανίκανη να εισπράξει το πλεονέκτημα που της δίνει εξ αντικειμένου η δυνατότητα διοίκησης. Μοναδικοί υποστηρικτές οι ωφελούμενοι, κομματικοί και παραταξιακοί.
Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.