Ωραιόκαστρο: Δυο Αιμοδοσίες στις 25 Σεπτεμβρίου – Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε

Ωραιόκαστρο: Δυο Αιμοδοσίες στις 25 Σεπτεμβρίου –
Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου,12/9/2022, ανακοινώθηκε, απο τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ηρακλή Τσακαλίδη, οτι στις 25 Σεπτεμβρίου 2022 συμπίπτουν δυο Αιμοδοσίες στο Ωραιόκαστρο, η 1η Γιορτή Αιμοδοσίας που συνδιοργανώνουν  το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Χρήστος Τσελεπίδης» μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το oraiokastro24.gr και η Αιμοδοσία του Δήμου Ωραιοκάστρου. 

Ο κ. Τσακαλίδης εξέφρασε την απορία του ως προς την σύμπτωση αυτή και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης απάντησε:

Απο πλευράς του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» η απάντηση είναι η εξής:

Το Δ.Σ του φιλανθρωπικού μας σωματείου,μετά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και την αναφορά του όνοματος του,ενόψει της επικείμενης αιμοδοσίας,και έχοντας επίσης, απόλυτα την ανάγκη να είναι άξιο απέναντι στην τόση αγάπη και στήριξη που λαμβάνει από την κοινωνία του Ωραιοκάστρου,μέσω του μοναδικού βήματος που διαθέτει,δηλώνει τα εξής..

1.Οι ημερομηνίες των αιμοδοσιών δεν αλλάζουν,διότι είναι καθαρισμένες,όπως ακριβώς αναφέρθηκε και για τον Δήμο.
2.Ποτέ μα ποτέ δεν ενημέρωσε κανένας φορέας τον άλλο,για τις ημερομηνίες αυτές..ούτε και ο Δήμος .
Μια εβδομάδα περίπου πριν τις αιμοδοσίες ανακοινώνονται δημόσια,για να μην ξεχνά ο κόσμος και να είναι πρόσφατο στην μνήμη του.
3.Το σωματείο δέχτηκε πρόταση στήριξης από τον Ε.Σ.Ω.και το oraiokastro 24 ..και με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την συνεργασία,όπως θα έκανε με οποιονδήποτε φορέα εξέφραζε την επιθυμία να βοηθήσει την δράση μας.
4 .Η πρόταση από την ευγενέστατη κ.Ζάπρα έγινε μετά την ανακοίνωση,όπως ήταν φυσικό,και αφού είχαν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες μια πλήρους και σωστής κατά το δοκούν,οργάνωσης. Καταλήξαμε σε μια από κοινού 2η γιορτή αιμοδοσίας,με την απόλυτη συνεργασία όλων μας,πράγμα το οποίο χθες δεν αναφέρθηκε καν.
5.Η συνεργασία με κοινωνικούς φορείς δεν είναι για μία φορά,ο σεβασμός στις δράσεις ενός σωματείου θα πρέπει να είναι συνεχής,όμως δεν παραπονεθήκαμε ποτέ,στο όνομα του λειτουργήματος που ασκούμε αλλά και σε σεβασμό απέναντι στον όνομα του Χρήστου,που δεν θέλαμε ποτέ σκιές να το περιβάλλουν.
6.Το χαμηλό προφίλ το διατηρούμε χρόνια τώρα,και αυτός είναι και ο λόγος που αναγνωρίστηκε η προσφορά μας,από τον απλό πολίτη.
Παρακαλούμε πολύ ας εστιάσουμε όλοι στην προσφορά που θα επιτελέσει ο κόσμος εκείνη την ημέρα,το θέμα δεν ενδείκνυται για μικροπολιτική,10 άτομα να σώσουμε αξίζει τον κόπο 1000 φορές.. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοια συμπεριφορά και μας λυπεί ιδιαίτερα,ψάχνοντας ακόμη να βρούμε τον λόγο αυτής της “αντίδρασης “.
Ο εθελοντισμός και η προσφορά θέλουν μόνο Αγάπη!!
Παρακαλούμε πολύ στηρίξτε τις αιμοδοσίες,εκεί έξω υπάρχει,πραγματικός πόνος!!
Καλημέρα!!!

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2022
Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε και στις δυο αιμοδοσίες,
καθώς η ανάγκη για αίμα είναι παραπάνω απο αναγκαία!


 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.