Ωραιόκαστρο : Εκπαιδευτικός έπεσε στο 1ο Γυμνάσιο λόγω πάγων – Στον εισαγγελέα πάει η διεύθυνση

Ωραιόκαστρο : Εκπαιδευτικός έπεσε στο 1ο Γυμνάσιο λόγω πάγων – Στον εισαγγελέα πάει η διεύθυνση

Μπορεί ο χιονιάς στο Ωραιόκαστρο να ήτανε express και οι κεντρικοί δρόμοι να κρατήθηκαν ανοιχτοί, παρόλα αυτά το πρωινό της Δευτέρας ξημέρωσε με πάγους και χιόνια στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου και περιμετρικά απο αυτό.

Το συγκεκριμένο σχολείο, μαζί με το 1ο και 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, βρίσκονται στις αρχ΄ς του ορεινού όγκου, όπου έπεσε το περισσότερο χιόνι και οι θερμοκρασίες είναι πάντα πιο χαμηλές στο σημείο.

Από νωρίς το πρωί η διεύθυνση του σχολείου με αναρτήσεις της προειδοποιεί μαθητές, γονείς και αρμόδιους ότι αυλή του σχολείου είναι γεμάτη παγίδες με πάγους και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όλοι τους και άμεσα φυσικά να καθαριστεί…. χθες!

Δεν πέρασε ώρα πολύ και δεύτερη ανάρτηση ακολούθησε από τη σελίδα του σχολείου που εκπαιδευτικός γλίστρησε και έπεσε στην αυλή. Η διεύθυνση του σχολείου αναφέρει οτι θα μεταβεί στον εισαγγελέα για πρόκληση σωματικής βλάβης εν γνώση των αρμοδίων.

Δείτε τις σχετικές ανάρτησεις:

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΑΓΟΥ, ΣΤΟ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Η οργάνωση είναι μάλλον ανοργάνωτη! Ο πάγος καθαρίζεται από τον Θεό. Πού θα πάει ο ήλιος βγαίνει!


Αυτό
για τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!!!
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ
ΕΝΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.