Ωραιόκαστρο: Εκτός τα χόρτα θα τους φάνε και τα φίδια στα κοιμητήρια – “Μπαλάκι” οι ευθύνες

Ωραιόκαστρο: Εκτός τα χόρτα θα τους φάνε και τα φίδια στα κοιμητήρια – “Μπαλάκι” οι ευθύνες

Με τα φόβου φιδιών πηγαίνουν οι κάτοικοι του Μονολόφου να ανάψουν ένα κερί και το καντήλι στα αγαπημένα τους πρόσωπα στα κοιμητήρια.

Τελευταία αναφορά η σημερινή, μαζί με το παρακάτω φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει τα μνήματα να έχουν πλέον καλυφθεί κυριολεκτικά απο τα χόρτα.

Κάτοικος της περιοχής στην προσπάθειά του να τα διασχίσει και να πλησιάσει στο μνήμα του πατέρα του συνάντησε 3 φίδια, το ένα μπορεί να ήταν λαφιάτης και να είναι ακίνδυνο τα άλλα δυο όμως ήταν οχιές και είναι πολύ επικίνδυνες.

Κάλεσε την αρμόδια αντιδήμαρχο Καθημερινότητας (Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης) κ. Δημητριάδου Σοφία για να την ενημερώσει ως προς την κατάσταση που επικρατεί και η κ. Δημητριάδου τον παρέπεμψε στον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Δ. Ε Καλλιθέας  κ. Λαζαρίδη Αριστείδη επικαλούμενη οτι αυτός είναι υπεύθυνος για τα θέματα αυτά.

Το ζητούμενο είναι οτι απο τις 30/4/2022 που αναδείξαμε ξανά αυτό το θέμα και έχει γνωστοποιηθεί (δείτε σχετικά εδώ) η κατάσταση παραμένει ίδια και άκρως επικίνδυνη μετά την εμφάνιση των φιδιών.

Ωραιόκαστρο: Και στο Μονόλοφο “πνίγηκαν” τα μνήματα στα χόρτα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.