Ωραιόκαστρο: Επίθεση απο αδέσποτο – Τραυματίστηκε ένας άνθρωπος, φωτο

Ωραιόκαστρο: Επίθεση απο αδέσποτο – Τραυματίστηκε ένας άνθρωπος, φωτο

Μία ακόμη επίθεση από αδέσποτο καταγράφτηκε στο Ωραιόκαστρο.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έλαβε το oraiokastro24 την Τρίτη ημέρα του Πάσχα, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, ο καταγγέλλων έβγαλε την καθημερινή βόλτα της σκυλίτσας του στην περιοχή του Παλαιοκάστρου και συγκεκριμένα στην οδό Σοχού. Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, γαύγισμα ή γρύλισμα, αδέσποτο σκυλί όρμησε στο δεσπαιζόμενο σκυλάκι. Με τα γρήγορα αντανακλαστικά του ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να την πάρει αγκαλιά, με αποτέλεσμα να τη δαγκώσει ελάχιστα.
Το αδέσποτο σκυλί όμως δεν σταμάτησε.
Επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη καταφέρνοντας του 3 δαγκώματα, ένα στο δεξί του χέρι, ένα στον δεξί του αγκώνα και ένα στον  αριστερό μηρό του.

Ο άνθρωπος διακομίστηκε κατευθείαν στο εφημερεύον νοσοκομείο Άγιος Παύλος για να του παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα στα τραύματα, εξετάσεις όπως και εμβόλια.

Για το περιστατικό είναι ενήμερο το υπουργείο υγείας και προστασίας.
Ο καταγγέλλων – τραυματίας θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα ενημερώνοντας αστυνομία και δήμο Ωραιοκάστρου, από πλευράς του.

  1. Στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό αποθανατίζεται και το σκυλί της επίθεσης προς γνώση των κατοίκων και διερχομένων της περιοχής για την αποφυγή και άλλης επίθεσης.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.