Ωραιόκαστρο: Επίθεση σε ανήλικο κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ – Δύο συλλήψεις
Ένα απαράδεκτο περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες, Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025, σε γήπεδο της περιοχής του Ωραιοκάστρου, κατά τη διάρκεια αθλητικής αναμέτρησης βόλεϊ.
Το Χρονικό της Επίθεσης
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άνδρες επιτέθηκαν σε έναν ανήλικο ημεδαπό που βρισκόταν στις κερκίδες. Η αιτία της επίθεσης ήταν η ενόχληση που προκάλεσε στους δράστες ένα τύμπανο που κρατούσε ο ανήλικος. Οι δύο άνδρες δεν περιορίστηκαν σε λεκτική αντιπαράθεση, αλλά άσκησαν σωματική βία κατά του παιδιού.
Οι Συλλήψεις
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση:
-
52χρονος ημεδαπός: Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο Ωραιόκαστρο από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.
-
56χρονος ημεδαπός: Εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή των Συκεών από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου και αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.















































