Ωραιόκαστρο: Επιθετική αγέλη έξω απο δημοτικό σχολείο – Πάλι αδιάφοροι οι υπεύθυνοι

Ωραιόκαστρο: Επιθετική αγέλη έξω απο δημοτικό σχολείο – Πάλι αδιάφοροι οι υπεύθυνοι

Το δέμα των αδέσποτων στον δήμο Ωραιοκάστρου έχει μετατραπεί σε χρόνιο και επικίνδυνο πρόβλημα πλέον.

Οι καταγγελίες δεκάδες απο πολίτες που είτε φοβόνται να κινηθούν είτε έχουν δεχθεί επιθέσεις στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου.

Ένα μόνο μένει σταθερά στην ίδια “αξία”. Το κοινό σημείο αναφοράς όλων των καταγγελιών και της φιλοζωικής του δήμου Ωραιοκάστρου, η αδιαφορία των υπεύθυνων του δήμου Ωραιοκάστρου.

Τελευταία , μέχρι στιγμής, καταγγελία που έφτασε στο oraiokastro24 είναι η σημερινή και αναφέρεται σε μια αγέλη σκύλων που κινείται έξω απο το δημοτικό σχολείο Λητής.

Η καταγγελία είναι επώνυμη, απο τον κύριο Γιάννη Μπεσλικα, ο οποίος μας παρέδωσε και οπτικό υλικό. Βίντεο απο την αγέλη η οποία βρίσκεται καθημερινά έξω απο το σχολείο αλλά και σημερινές φωτογραφίες απο τα ζώα τα οποία όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες είναι δαγκωμένα και πληγωμένα, προφανώς απο καβγάδες μεταξύ τους.

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες προσπαθεί ο κ. Μπεσλικας να επικοινωνήσεις και να ενημερώσει λεπτομερώς τον υπεύθυνο αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα κ. Λαζαρίδη Αριστείδη αλλά και τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, μάταια όμως κάθε προσπάθεια.

Μας αναφέρει ότι έχουν σημειωθεί τρεις επιθέσεις , δυο σε παιδιά και μια σε γονέα, μόνο τον τελευταίο μήνα. Πολλά είναι τα παιδάκια που δεν καταφέρνουν να φτάσουν το πρωί στο σχολείο τους αντικρίζοντας την αγέλη και γυρνάνε σπίτι τους.

Συμπερασματικά έπειτα απο τις  επανειλημμένες αναφορές για αδιαφορία του δήμου ως προς την φροντίδα των αδέσποτων οδηγούμαστε στο αποτέλεσμα που ονομάζεται άρνηση καθήκοντος.

Υπενθυμίζουμε και την τελευταία καταγγελία της φιλοζωικής Ωραιοκάστρου η οποία καταγγέλλει τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο για αδιαφορία προς τα αδέσποτα, δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Ωραιόκαστρο: Η φιλοζωική καταγγέλλει τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο για αδιαφορία προς τα αδέσποτα

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.