Ωραιόκαστρο: Επικροτεί τα μπάζα στα πεζοδρόμια η αντιδήμαρχος καθαριότητας

Ωραιόκαστρο: Επικροτεί τα μπάζα στα πεζοδρόμια η αντιδήμαρχος καθαριότητας

Τα ανήκουστα συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στην πόλη του Ωραιοκάστρου.
Η αντιδήμαρχος καθαριότητας – καθημερινότητα Σοφία Δημητριάδου με σημερινή της ανάρτηση επικροτεί πολίτη όποιος κάλυψε το πεζοδρόμιο με σακούλες γεμάτες φύλλα, κλαδιά και λοιπά άχρηστα υλικά!

Επικροτεί τον πολίτη αναφέροντας τον ως “νοικοκύρη” καθώς τοποθέτησε τα σκουπίδια του μέσα σε σακούλες και δεν τα τοποθετήσει χύμα, διευκολύνοντας την αποκομιδή όταν αυτή γίνει.

Σε μία πόλη του Ωραιοκάστρου η οποία σχεδόν έχει κατακλυστεί από σκουπίδια, καταγγελίες και φωτογραφίες των πολιτών καταφθάνουν και αναρτώνται καθημερινά, θα έπρεπε να γεμίσουμε τεράστιο φωτογραφικό άλμπουμ για να σας τα παρουσιάσουμε (ενδεικτικά σας παρουσιάζουμε μια μόνο φωτογραφία η οποία μετράει παραπάνω απο τρεις ημέρες) ,
η αντιδήμαρχος επικροτεί την παρανομία γιατί αυτή εμπεριέχει νοικοκυροσύνη!

Δεν έλειψε απο την ανάρτησή της και η ειρωνεία στο πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου Ηρακλή Τσακαλίδης, καθώς όπως αναφέρει η φωτογραφία της ανάρτησής της είναι δικιά του, χωρίς όμως την λεζάντα του η οποία έλεγε:
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Σημερινή εικόνα από γειτονιές του Ωραιοκάστρου, την ίδια ώρα που η αρμόδια αντιδήμαρχος μοιράζει…παγκάκια!

Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι απο τη σημερινή ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Ηρακλή Τσακαλίδη 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.