Ωραιόκαστρο: Ευχές από τον Π. Αταμιάν για την νέα διοίκηση Π. Τσακίρη

Ωραιόκαστρο: Ευχές από τον Π. Αταμιάν για την νέα διοίκηση Π. Τσακίρη

Με την ανακοίνωση του νέου σχήματος διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τον τόπο μας», Πέτρος Αταμιάν έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και ευελπιστούμε το σχήμα που ανακοινώθηκε να ανταποκριθεί επαρκώς στις προσδοκίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Τα προβλήματα του Δήμου μας είναι αρκετά και ως εκ τούτου η επίλυση τους είναι επιβεβλημένη προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Το ίδιο ισχύει και σε ό,τι αφορά την υλοποίηση έργων υποδομής που θα αναβαθμίσουν και θα βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας» και οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι μας, με καλόπιστη κριτική και υπηρετώντας τον θεσμικό μας ρόλο, θα ασκούμε ουσιαστική και γόνιμη αντιπολίτευση, έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας και την πρόοδο του τόπου μας»

Ωραιόκαστρο: Αυτό είναι το σχήμα της νέας διοίκησης του Παντελή Τσακίρη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.