Ωραιόκαστρο: «Η Αρίστη» δώρισε αναπηρικό αμαξίδιο στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής

Ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» δώρισε αναπηρικό αμαξίδιο στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δ. Ωραιοκάστρου

Τη δράση του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου στηρίζει ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη». Σήμερα το πρωί η πρόεδρος του Συλλόγου, Άννα Ραφαηλίδου και μέλη του Συλλόγου παρέδωσαν στην εντεταλμένη σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Το αμαξίδιο θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας και θα διευκολύνει άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

«Ευχαριστούμε θερμά τις γυναίκες του Ωραιοκάστρου, την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου ”Η Αρίστη”, που στηρίζουν το έργο μας και αποδεικνύουν στην πράξη το ενδιαφέρον τους προς το όφελος του κοινωνικού συνόλου. Η δωρεά του αμαξιδίου θα διευκολύνει συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα κίνησης. Η φιλανθρωπική ενέργεια του Συλλόγου ας γίνει παράδειγμα για όλους μας», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη», Άννα Ραφαηλίδου, ανέφερε πως οι γυναίκες του Ωραιοκάστρου είναι παρούσες στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Ωραιοκάστρου και στηρίζουν κάθε ενέργεια προς όφελος των πολιτών και του τόπου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.