Ωραιόκαστρο: Η ηθική σε πράξη απο την Κ. Ισχνοπούλου – Παραίτηση απο το προεδρείο του ‘Χρήστος Τσελεπίδης”

Ωραιόκαστρο: Η ηθική σε πράξη απο την Κ. Ισχνοπούλου – Παραίτηση απο το προεδρείο του ‘Χρήστος Τσελεπίδης”

Στενάχωρη αλλά ταυτόχρονα και αξιέπαινη η είδηση της παραίτησης της Κικής Ισχοπούλου απο την θέση της προέδρου του φιλανθρωπικού σωματείου ” Χρήστος Τσελεπίδης”

Στενάχωρη καθώς η κ. Ισχοπούλου εδώ και 11 χρόνια εκπροσωπούσε, “έτρεχε” και ήταν ένα απόλυτο κομμάτι του ” Χρήστου Τσελεπίδη”.

Αξιέπαινη όμως αφού ξέρει να διαχωρίζει και να μη εκμεταλλεύεται καταστάσεις προς προσωπικό όφελος, μη χρησιμοποιώντας στο ελάχιστο την  φιλανθρωπία του κόσμου.
Η ηθική σε πράξη, που σπανίζει !

Η κ. Ισχοπούλου ανακοίνωσε πριν λίγο την παραίτησή απο την θέση της προέδρου γνωστοποιώντας οτι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα θέση την υποψηφιότητά της.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή της:  

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
Προς το ΔΣ του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ»..
Μετά από 11 χρόνια προσφοράς στην πρώτη γραμμή του Σωματείου μας, από την θέση της Προέδρου, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την Διοίκηση του.
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να συσχετίσω την επικείμενη ενασχόληση μου με τα κοινά, αν και εφόσον ασφαλώς εκλεγώ, με την δράση μου στο Σωματείο και το τόσο σημαντικό έργο που επιτελείται εκεί.
Για τον λόγο αυτό, θεωρώ ηθικά ορθότερο να δηλώσω την παραίτηση μου από Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του φιλανθρωπικού σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης».
Αξίζει βεβαίως να τονίσω πως το καταστατικό μας δεν απαγορεύει την οποία συμμετοχή μου στα κοινά και αποτελεί καθαρά προσωπική μου απόφαση, ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε σχόλιο περί “πολιτικής εκμετάλλευσης “.
Η προσφορά και η στήριξη μου στο Σωματείο θα συνεχιστεί αδιάκοπα, απλά, από άλλη θέση, ίσως την πιο ουσιαστική: αυτή του εθελοντή.
Άλλωστε, είναι γνωστή η οικογενειακή σχέση που με δένει με το Σωματείο. Πρόκειται για κομμάτι του εαυτού μου από την γέννηση του.
Τα χρόνια είναι πολλά, οι αναμνήσεις έντονες, και η προσφορά σημαντικότερη όλων.
Θα παραμείνω πάντα παρούσα και πάντα στο πλευρό της Διοίκησης.
Άλλωστε…θα ήταν αδύνατο να χαθούμε.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.