Ωραιόκαστρο: Η πρόεδρος τοπικού απειλεί τους συμβούλους – Αποχώρησαν 6 απο τα 8 μέλη

Ωραιόκαστρο: Η πρόεδρος τοπικού απειλεί τους συμβούλους 

Στο σημερινό τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου που εξελίχθηκε συζητήθηκε  ανάμεσα στα μέλη η λειτουργία του τοπικού συμβουλίου. Τα μέλη , 8 παρόντες, έθεσαν ως θέμα τη μη δημοκρατική διαδικασία που τηρείται απο τη πρόεδρο  του συμβουλίου, για πολλοστή φορά, εκφράζοντας την άποψή τους με παραδείγματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη διεξαγωγή συμβουλίου τον προηγούμενο μήνα, όπως ορίζει το καταστατικό. 

 Η πρόεδρος απο πλευράς της έθεσε τα όριά της ως προς το μπούλινγκ που δέχεται εδω και δυο χρόνια απο τους τοπικούς συμβούλους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,  δηλώνοντας ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμο δικαίωμα που της παρέχεται. Θεωρεί ότι η πλειοψηφία των τοπικών συμβούλων εναντιώνονται σε προσωπικό επίπεδο απέναντί της και όχι προς το κοινό όφελος των πολιτών. 

Στην τοποθέτηση της προέδρου 6 σύμβουλοι δήλωσαν προσβεβλημένοι καθώς κάθε αντίθετη άποψη τους απο της προέδρου δεν χρήζει σοβαρότητας και θέμα απόφασης συμβουλίου. 

Το σημερινό συμβούλιο μεταδόθηκε ζωντανά απο το κανάλι του δήμου Ωραιοκάστρου στο youtube αλλά μετά την ολοκλήρωσή του συμβουλίου διαγράφηκε. Κίνηση που γεμίζει ερωτηματικά…. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν σχόλια μετά τη λήξη του συμβουλίου απο την πρόεδρο, που έμειναν τα μικρόφωνα ανοιχτά και δεν έπρεπε να είναι στον αέρα…. όπως σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν απο άλλο μέλος που τα σχόλια του έγιναν το μήλο της Έριδας.

Ζωντανά τώρα το συμβούλιο του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.