Ωραιόκαστρο : Η συγνώμη τοπικού συμβούλου για τα παράδοξα που συμβαίνουν

Ωραιόκαστρο : Η συγνώμη τοπικού συμβούλου για τα παράδοξα που συμβαίνουν

Σε ανάρτηση που ζητάει συγνώμη απο τους συμπολίτες του προχώρησε ο τοπικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου κ.Χάρης Χαραβόπουλος έπειτα απο το τελευταίο τοπικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 23/2/21 στο οποίο η πρόεδρος κατηγόρησε συμβούλους οτι καπηλεύονται τη θέση τους, δείτε σχετικά εδώ.

Ο κ.Χαραβόπουλος εξηγεί τις προθέσεις του όταν έθεσε το θέμα παιδικές χαρές στο προηγούμενο συμβούλιο όπως ξεκαθαρίζει και την στάση που θα κρατήσει απο εδώ και πέρα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του: 

Ένα τεράστιο συγνώμη από τους συμπολίτες μου γιατί τρία άτομα προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε την φωνή τους όσο πιο δυνατά γίνετε στην Δημοτική αρχή. (Αυτή είναι και η υποχρέωση μας απέναντι τους άλλωστε.)
Η αιτία του κακού;
Μια εισήγηση μου σε προηγούμενο τοπικό η οποία ήταν η εξής:
Υπάλληλοι του Δήμου να καταγράψουν φθορές και συντήρηση στις παιδικές μας χαρές και να μεταφέρουν τις καταγραφές στο αρμόδιο τμήμα για να δρομολογηθούν.
Η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν προλαβαίνουν!
Πως να προλάβουν άλλωστε αφού έχουν επιφορτιστεί με καθήκοντα που δεν είναι στις αρμοδιότητες τους…(O νοών νοείτω…)
Αντί αυτού η Πρόεδρος του Τ.Σ πρότεινε να οριστεί επιτροπή για την καταγραφή.
Εθελοντικά τρείς σύμβουλοι προσφερθήκαμε να κάνουμε καταγραφή.
Θεωρήσαμε σοφό να δώσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στους συμπολίτες μας για να μας στείλουν τις προτάσεις – παράπονα για τις παιδικές χαρές που ίσως είναι κοντά τους ή έχουν άποψη επι του θέματος.
Και τί δεν ακούσαμε!
Παράνομη επιτροπή, καπηλευόμαστε την ιδιότητα μας (άκουσον άκουσον) ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
Ως εδώ και μη παρέκει!
Πρώτον: Επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς στον αποστολέα που ακόμα δεν έχει ζητήσει συγνώμη.
Δεύτερον: Καμία διάθεση δεν είχα να υποβαθμίσω υπηρεσία του Δήμου απλά να βοηθήσω ήθελα. (και πόσο μάλλον υπηρεσία/ες που υπεύθυνοι είναι άνθρωποι που εκτιμώ)
Αυτό που ξέρω είναι ότι ένα μήνα τώρα ασχολούμαστε με τάχαμ δήθεν παράνομες διαδικασίες και ακόμα οι παιδικές μας χαρές έχουν την ίδια εικόνα.
Εγώ πλέον δηλώνω η διάθεση μου έχει αλλάξει, και από βοηθητική θα γίνει αυστηρά εποπτική και άκρως αντιπολιτευτική εκεί που αρμόζει.
Το γεγονός ότι οι αυλικοί σας είναι υπεράριθμοι δεν σας καθιστά αυτόματα αρεστούς στο σύνολο του Δήμου.
Η καθαριότητα είναι η ΜΙΣΗ αρχοντιά ψάξτε την άλλη μισή.
Χάρης Χαραβόπουλος τοπικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου 
vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ούτε καν διάβασα για τη συγγνώμη τούτη. Τα αδεσποτάκια πότε θα τα βοηθήσετε?? Πότε θα βοηθήσετε εμάς που μόνοι μας από την τσέπη μας μεγαλώνουμε φροντίζουμε στειρωνουμε δίνουμε για υιοθεσία τα ζώα αυτά? Τις γατες αυτές? Πότε θα ζητήσετε επιτέλους μια συγγνώμη για τα ανυπεράσπιστα του τα πλάσματα? Που από πέρισυ ακόμα περιμένω απάντηση από το δήμο για το ραντεβού που θα μου έκλειναν άμεσα?? Σα δε ντρέπεστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.