Ωραιόκαστρο: Η “τοπικιά” που ή θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις !

Ωραιόκαστρο: Η “τοπικιά” που ή θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις !

Στην εποχή των social media μια σχετική εικόνα του χαρακτήρα του καθενός όλοι την διαμορφώνουμε. Τυχαία άλλωστε δεν αναφέρουν οτι ο “τοίχος” είναι το βιογραφικό μας!!

Το ίδιο ισχύει και για την πολιτική σκηνή του Ωραιοκάστρου.

Μπαίνοντας στον προσωπικό προφίλ των αιρετών ή των υποψηφίων για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, μπορεί κανείς σχετικά πανεύκολα να βγάλει άμεσα συμπεράσματα και να γνωρίσει καλύτερα τον υποψήφιο και να αποφασίσει αν του κάνει ή οχι για να τον διοικήσει.

Μέχρι σήμερα οι “τοίχοι” έχουν καταγράψει απο αλαζονικές συμπεριφορές, του τύπου τι καλά τα κάνω όλα – χειροκροτήστε με και άλλα τέτοια για εργασίες αυτονόητες που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν καθώς αμείβονται για αυτές ! αλλά κκαι αντίθετες περιπτώσεις βλέποντας ψυχογραφήματα υποτονικά ή αναρτήσεις που φωτογραφίζουν ψυχές ταλαίπωρες οι οποίες νιώθουν αδικημένες….

Φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις μπορείς να παρακολουθήσεις το τι κάνει ο καθένας ακριβώς την ώρα που το κάνει !

Πάνω στα παραπάνω…. εχθές γίναμε μάρτυρες σε μια καυστική ανάρτηση του αντιδημάρχου οικονομικών Ωραιοκάστρου, ο οποίος έβγαλε ένα κουίζ φωτογραφίζοντας ένα πρόσωπο για την αστεία – στα πλαίσια βλακώδης συμπεριφοράς. Το ποστ αυτό όμως προκάλεσε την συμπεριφορά της ανεξάρτητης τοπικής συμβούλου Μαρίας Τοψή, η οποία του απάντησε οτι θα έπρεπε ο αντιδήμαρχος να εργάζεται την ώρα που έκανε το ποστ και οχι να κάνει ποστ !

Η κ. Τοψή απο πολύ νωρίς της εκλογής της έδειξε τον αχαλίνωτο χαρακτήρα της, με την ωμή διαδικασία σκέψης της και την ακαριαία αντίδρασή της.  Όσοι παρακολουθούν τοπικά συμβούλια του Ωραιοκάστρου το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν βαριούνται λεπτό!

Με μια σειρά λέξεων η κ. Τοψή έκανε τον αντιδήμαρχο οικονομικών να χάσει το δίκιο του, για το οποίο έκανε και το ποστ. Ένα ατόπημα του αντιδημάρχου, στο οποίο δεν φημίζεται αυτός για τέτοιες πρακτικές, όπως σε αντίθετη περίπτωση πράττει πολιτική του συνάδελφος.

Ανάλογα σχόλια της κ. Τοψή έχουν γίνει αρκετά στο παρελθόν με την προσπάθεια οι αιρετοί, στην διοίκηση ή στην αντιπολίτευση, να κάνουν σωστά τη δουλειά για την οποία τους επέλεξε ο κόσμος είτε πληρώνονται είτε δεν πληρώνονται, χωρίς να προσβάλουν τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν.

Ή που την μισείς μια τέτοια προσωπικότητα σαν της κ. Τοψή ή που την λατρεύεις.

Επιλογές….

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.