Ωραιόκαστρο: Θλίψη και ντροπή η εικόνα του 1ου Γυμνασίου δυο μέρες πριν τον Αγιασμό

Ωραιόκαστρο: Θλίψη και ντροπή η εικόνα του
1ου Γυμνασίου δυο μέρες πριν τον Αγιασμό

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι πέρασε και δεν ήταν αρκετό, προφανώς, για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Δυο εικοσιτετράωρα πριν το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς και το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου δεν είναι έτοιμο ούτε στα βασικά.

Κυριολεκτικά στην εκπνοή του χρόνου, Σάββατο 10/9/2022, και συνεργείο ελαιοχρωματιστών προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Αρβανιτίδης, για μια ακόμη φορά, παραμερίζει προσωπική ζωή και προσωπικές υποχρεώσεις και βρίσκεται απο νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο σχολείο του για να ανοίξει την πόρτα στους ελαιοχρωματιστές και πάλι για μια ακόμη φορά να κάνει εργασίες που δεν είναι στις υποχρεώσεις του.

Το συναίσθημά του για την εικόνα που επικρατεί στο σχολείο του; Θλίψη και ντροπή, όπως ο ίδιος περιγράφει.

Δυστυχώς για τα αυτονόητα που αυτοχειροκροτούνται οι αρμόδιοι πάψαν να είναι αυτονόητα και έγινα περιζήτητα αγνοούμενα….

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες που δημοσίευσε ο διευθυντής μαζί με τρεις σειρές που λένε περισσότερα:

“Σάββατο πρωί 10-09-2022. Έχω αρκετές δουλειές σήμερα για τον εαυτό μου. Προτίμησα να έρθω στο σχολείο στο Δήμο Ωραιοκάστρου που υπηρετώ επί 10 χρόνια ως Διευθυντής. Για να ντραπώ για ακόμη μία φορά. Την Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία. Μόνο θλίψη!!!
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Ωραιόκαστρο: #κατάντια συνέχεια στο 1ο Γυμνάσιο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.